Ienes pavasari savā tīrajā mājā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad lielā pavasara kārtošana, tīrīšana un beršana ir paveikta, laiks ienest jaunas vēsmas mājās. Ja arī remonts jau bijis sen un tuvākajā laikā tāds nav plānots, vari ar minimāliem līdzekļiem atsvaidzināt savu mājokli. Pavasaris ir pats labākais laiks, lai to darītu!

Piedalies konkursā „Gatavs pavasarim!” Atbildi uz 6 jautājumiem par pavasara tīrīšanu un laimē uzkopšanas līdzekļu komplektu!

Pāri visam – ziedi

Šķiet, visērtākais, ātrākais un patīkamākais veids, kā ienest pavasari mājās, ir to darīt ar ziediem. Esi radoša – ne tikai grieztie ziedi vāzē noderēs. Pavasara ziedi podiņos priecēs tevi ilgāk, un tos var arī ērti iegādāties. Protams, ja tev ir balkons, lodžija vai dārzs, vari tos rudenī sastādīt glītos podos un pavasarī nest tos iekštelpās, lai varētu izjust pavasari, pat ja atrodies iekštelpās.

Dekori un kompozīcijas

Ja esi radoša, noteikti ir īstais laiks pagatavot kādu dekoru mājai. Iespējams, pēdējais, ko pagatavoji mājai, ir adventes vainags, taču ir jauki izrotāt māju arī ārpus Ziemassvētku laika. Tā var būt Lieldienu tematika, kas rotā tavu māju, tomēr, ja vēlies kaut ko neitrālāku, vari veidot dažnedažādas kompozīcijas. Plaucēti zari, sūnas, krāsainas lentes, mazas stikla burciņas, izpūstas un krāsainas olas, raibas salvetes, mazi dekoratīvi cālēni – novērtē, kas tev ir viegli pieejams, un ķeries klāt darbam. Atceries, ka nav viena pareiza veida, kā rotāt māju – ļauj savam radošajam garam lidojumu!

Zgadnij kotku co kryje się w środku? #springdecorations #decorationideas #niezlekwiatki #hotelsenacki #glass #birds

A post shared by Pracownia Florystyczna Kraków (@niezlekwiatki) on

Påskris ???

A post shared by kajsa franzen (@blueeyed.belle) on

Pārmaiņas, kas vērstas uz labu

Reizēm, ja mums nepietiek līdzekļu jaunas kleitas iegādei, pietiek vien ar jaunu šallīti. Ja šogad nav paredzēts remonts vai jaunas mēbeles, iespējams, dzīvīgumu mājvietai piešķirsi, pārbīdot mēbeles, kaut ko pārkārtojot vai iegādājoties jaunus spilvenus vai galda sedziņas. Iedvesmojies no interjera piemēriem un varbūt vari ko pielāgot un ienest jaunas vēsmas arī savā dzīves vietā!

Kā smaržo tavs pavasaris?

Lai arī pavasaris mums visiem ir viens, pavasara smarža katram mums ir cita. Kam tā ir narcišu, kam ceriņziedu, kam lietus smarža, tomēr tā ir tik patīkama un reibinoša, ka šajā gada laikā gribas to visur sev līdz. Pēc ziemas un putekļu dzenāšanas kārtīga mājas vēdināšana būs tieši laikā. Saulainā un sausā laikā droši saules pusē atstāj logus vaļā uz vēdināšanas režīmu – tā atnākot mājās tevi sagaidīs patīkams svaigums.

Tomēr ne visas pavasara dienas ir sausas un pietiekami siltas, lai vēdinātu māju. Tādā gadījumā, lai nodrošinātu patīkamu aromātu mājās, lieto gaisa atsvaidzinātāju. Air Wick Pure gaisa atsvaidzinātājs novērsīs nepatīkamas smakas un piešķirs telpām vieglu un svaigu aromātu bez mitras miglas izsmidzināšanas. Tas nozīmē, ka mitrums nenosēžas uz mēbeļu virsmām un nerada mitrus traipus. Aromāts vienmērīgi izplatās gaisā un saglabājas!

Pret smakām – ar Air Wick

Foto: Publicitātes foto

Tāpat citi Air Wick produkti būs piemēroti telpu atsvaidzināšanai, kamēr siltā sezona uzņem apgriezienus, un telpas vari vēdināt cauru diennakti. Tomēr arī siltajā sezonā mēdz gadīties, ka no āra ieplūst smakas – smēķētāju radītie dūmi, mašīnu izplūdes gāzes vai pat kaimiņu gatavotās ēdiena smakas nereti spēj mums sabojāt noskaņojumu. Lai nodrošinātu vienmērīgu, patīkamu aromātu, izvēlies kādu no Air Wick elektriskajiem vai automātiskajiem aromāta difūzeriem – tad par mājas atsvaidzināšanu vari pat piemirst, jo viss notiks automātiski.

Lai tev burvīgs šis pavasaris!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu