Salas pagastā no applūdušas teritorijas izglābj suni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Vakar Salas novada Salas pagastā no applūdušas teritorijas ar laivas palīdzību izglābts suns, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Suns nogādāts krastā un nodots saimniekam.

LETA jau ziņoja, ka vakar Salas pagastā sākušas applūst zemākās palienes un pievadceļi dažām dzīvojamajām mājām. Līdz šīm mājām var nokļūt tikai ar traktoru, bet vieglajam autotransportam pievadceļi nav izbraucami, pirmdien pastāstīja Krustpils novada civilās aizsardzības speciālists Edgars Līcis.

Ūdens līmeņa celšanos Daugavā Jēkabpils apkaimē ir sekmējis ledus sablīvējums pie Zeļķu tilta. Lai arī plūdu draudu Jēkabpilij pagaidām nav, ūdens līmenis vakar Daugavā Jēkabpilī bija sasniedzis 5,6 metru atzīmi, no kritiskās robežas atpaliekot vien par 70 centimetriem.

Pēdējie lielākie pali Daugavā Jēkabpils apkaimē, kad ūdens līmenis upē bija pietuvojies kritiskajai 6,3 metru atzīmei, reģistrēti 2013.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu