No degoša šķūņa Vilces pagastā izglābj divas govis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Jelgavas novada Vilces pagastā 150 kvadrātmetru platība dedzis šķūnis, no kura vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās izvestas divas govis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Šis bijis aizvadītajā diennaktī platības ziņā lielākais ugunsgrēks. Izsaukums tika saņemts īsi pēc plkst.14, bet ap plkst.16 tas jau bija likvidēts.

Tāpat vakar ap plkst.21 saņemts izsaukums uz Daugavpils novada Laucesas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu dzīvojamā mājā. Ar atklātu liesmu dedzis ēkas jumts 70 kvadrātmetru platībā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, elektrības vadi, griestu lampa, četras vieglās automašīnas, kravas automašīnas kabīne un piekabes tents, kravas automašīna, katlu telpa, dārza māja, šķūnis, gaitenis un istaba, dzīvojamā māja un sodrēji sešu ēku dūmvados.

Tāpat ziņots, ka vakar Daugavpilī ugunsgrēkā ar dūmu detektoru neaprīkotā dzīvoklī ugunsgrēkā gāja bojā divi cilvēki. Iespējams, ugunsgrēks izcēlies no televizora, bet notikušā apstākļus sīkāk pētīs Valsts policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu