Pirmdienas horoskops: 9. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 9. jūlijam.

AUNS Nav ieteicams iesaistīties darījumos ar mazpazīstamām personām, lai cik vilinoša liktos potenciālā peļņa. Šodien labāk nelikt pārāk lielas cerības uz kolēģiem, lielāku atbalstu sagaidīsi no draugiem vai ģimenes.

VĒRSIS Var pieaugt interese par filozofiskām lietām. Pilnīgi iespējams, ne reizi vien pieķersi sevi domājam par patieso dzīves jēgu, savu sūtību uz šīs zemes. Pielūko, lai savās pārdomās nepiemirsti kādu tikšanos.

DVĪŅI Nav svarīgi, vai būsi vienatnē vai kolektīvā, tevi saistīs jaunas zināšanas, tu vēlēsies paplašināt apziņas apvāršņus. Ātri vien atradīsi sev līdzīgos, ar kuriem kopīgi studēsiet interesējošās lietas.

VĒZIS Tev šobrīd būtu vairāk jāpiesargās no caurvējiem, saaukstēšanās. Kādam Vēzim var saasināties hroniskas kaites. Darba jomā pratīsi uzturēt kārtību, savus pienākumus paveiksi godam.

LAUVA Patiks visu darīt ar vērienu, protams, cik nu to atļauj tava materiālā situācija. Šī būs zīmīgāka diena Lauvām, kurām ir privātais bizness. Esi uzmanīgāks, kārtojot juridiska rakstura jautājumus!

JAUNAVA Izsakot savu viedokli, atturies no pārmērīga tiešuma un asumiem. Vienu un to pašu domu taču var pateikt tik dažādos veidos. Ja spēsi saglabāt labu omu, arī darbi ies uz priekšu daudz raitāk.

SVARI Kaut arī ir pats nedēļas sākums, izskatās, ka tev derētu neliela atslodze. Sevišķi tad, ja pagājušajās brīvdienās būsi to vien tik darījis kā strādājis. Mīļotais cilvēks pratīs par tevi parūpēties.

SKORPIONS Būsi ļoti uzmanīgs, saņemto informāciju uztversi kritiski. Zvaigznes saka, ka tavs piesardzīgums nenoliedzami atmaksāsies! Tu lieliski pratīsi sajust, kur slēpjas dažādi zemūdens akmeņi, slazdi.

STRĒLNIEKS Var parādīties nosliece riskēt, rīkoties pārsteidzīgi. Droši vien ar šādu attieksmi nebūtu pareizi risināt finansiālas problēmas, kārtot ar tieslietām saistīto. Kā arī vēlams būt patiesi uzmanīgam pie stūres!

MEŽĀZIS Tu jau tā strādā ar pilnu atdevi, tāpēc nebūtu pareizi uzņemties vēl jaunus pienākumus. Labāk paveic to, kas tev uzticēts līdz šim, un dodies vien ātrāk pie mīļotā cilvēka, jo vakars solās būt romantisks.

ŪDENSVĪRS Modīsies žirgts, gatavs jauniem darbiem, izaicinājumiem. Nav izslēgts, sadarbības partneri, redzot tavu entuziasmu, arī piespēlēs tev jaunas iespējas. Galvenais, objektīvi novērtē savas iespējas.

ZIVS Attiecības ar mīļoto var kļūt vēsākas, taču nepārdzīvo, tas būs pārejoši. Darba lietās esi pacietīgs, neļauj sakāpinātajai emocionalitātei iedragāt tavus panākumus. Pēc darba vēlams nedaudz pasportot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu