Kurzemes pusē saimnieki no sirds lūdz palīdzību sava suņa Sieriņa atrašanā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FB/Kristiana Millere

Šovakar soctīklos parādījies izmisīgs lūgums pēc palīdzības par garantētu atlīdzību - «pazudis liela auguma suns: bordo krāsā, ar mazu baltu lāsumiņu uz krūts, grieztām, spicām ausītēm, 10 mēnešus vecs, čipots suņupuika. Saukts par Sieriņu. Suns pazudis piektdien, 21.oktobrī, Talsu novadā, Ğibuļu pagastā, netālu no Māras Kambariem uz šosejas Kuldīga - Rīga."

Sapucējies 21.oktobrī aizlaidās no mājas kopā ar savu vecāko brāli piektdienas vakarā pastaigāt pa mežu, iespējams, bija plānā piekāpt pie kādas vietējās lauku meičas, tā domā saimnieki.

«Ļoti ilgojamies un gaidām savu mīļumu mājās. Būsim pateicīgi par jebkuru informāciju. Atradējam vai cilvēkam, kurš parādīs, kur suns atrodas, laba atlīdzība tiek garantēta! Jebkurā diennakts laikā var zvanīt pa telefonu - 29644111,» tā raksta pazudušā suņa saimnieki, piebilstot, ka otrs - vecākais - suns viens pats ir pārnācis mājās vakardien, bet jaunā kucēna gaitas nav zināmas.

Ņemot vērā, ka Sieriņš mājās nav jau piecas dienas, iespējams, viņš jau atrodas tālu no savām mājām. Iespējams, kādam pieklīdis, jo noteikti ir ārkārtīgi izsalcis.

PALDIES, VISIEM, KAS PIEDALĪJĀS MEKLĒŠANĀ - SIERIŅŠ IR VEIKSMĪGI ATGRIEZIES MĀJĀS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu