Rīgas sabiedriskajā transportā kopā ar saimnieku vizinās arī čūska

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Rīgas pašvaldības policisti sabiedriskajā transportā sastapuši kādu vīrieti ar čūsku, rāpulis atradies maisiņā, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

26.augustā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā brauc kopā ar čūsku.

Kārtības sargi tramvaju pārtvēra pieturā «Aspazijas bulvāris», no tā izkāpa izsaucējs un norādīja uz vīrieti, kuram maisiņā esot čūska.

Policisti piegāja pie aizdomīgā vīrieša un lūdza uzrādīt iepirkumu maisiņa saturu. Aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājās, proti, maisiņā konstatēts zalktis.

Vīrietis paskaidroja, ka čūsku esot atradis Šmerļa ielā uz ielas braucamās daļas, pēc kā paņēmis un devies uz mežu, lai nogādātu to drošā vidē. Personas teiktais neviesa pārliecību par šādu nodomu, jo sanāk, ka mežu vīrietis meklējis Rīgas centrā, nevis turpat Šmerlī, kur atradis zalkti. Čūska konfiscēta un nogādāta Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Šodien, sazinoties ar Rīgas Zooloģisko dārzu, noskaidrots, ka zalktis ir vesels un jau pēc pāris dienām tiks palaists mežā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu