ASV slavenības organizē Džordža Buša antireklāmu konkursu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupas REM līderis Maikls Staips, Mobijs, Džeks Bleks un Maikls Mūrs ir starp žūrijas locekļiem, kuri izvērtēs labākās pret ASV prezidentu Džordžu Bušu vērstās antireklāmas.

Žūrija, kuru noorganizējusi politiskā interneta lapa \"www.moveon.org\", vērtēs konkursu «pretsparam propagandai», dodot cilvēkiem iespēju izveidot pret Buša politiku vērstu televīzijas reklāmu, kas tiks rādīta tajā 2004. gada nedēļā, kad Bušs teiks uzrunu «Par stāvokli valstī\".

«MoveOn.org.\" balsotāju fonds izveidojis politisko televīzijas reklāmu konkursu «Bušs 30 sekundēs», lai palīdzētu sameklēt radošākās, skaidrākās un neaizmirstamākās idejas reklāmām, kas pasaka patiesību par Džordža Buša īstenoto politiku.

Dalībniekiem nav jābūt īpaši izglītotiem filmu veidošanā. Lai piedalītos, nepieciešams tikai būt gataviem, gribošiem un spējīgiem pārvērst savas gudrās idejas par 30 sekunžu garām reklāmām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu