Laikraksts: «Radio SWH» pārdodot itāļiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz sarunām ar AS «Radio SWH» prezidentu Zigmāru Liepiņu Rīgā ieradies Itālijas radio staciju tīkla «RadioDJ» pārstāvis Frančesko Kasello un tuvākajā laikā tiks pieņemts lēmums par «Radio SWH» pārdošanu, ceturtdien ziņo laikraksts «Komersant Baltic Daily».

«Mūs interesē kontrolpakete. Attiecībā par summu — mēs esam gatavi maksāt pusotra līdz divu gadu apgrozījumu,» «Komersant Baltic Daily» apliecinājis Kasello. Pēc laikraksta aprēķiniem, tas varētu būt 4,5 līdz seši miljoni ASV dolāru (Ls 2,53 miljoni līdz Ls 3,37 miljoni).

Laikraksts norāda, ka piedāvājumu pārdot radio Itālijas firmai izteicis tieši Liepiņš.

Laikraksts arī informē, ka «RadioDJ» ir viens no retajiem starptautiskajiem radio staciju tīkliem Eiropā — tas raida Itālijā, Čehijā, Slovākijā, Ungārijā un Grieķijā. Uzņēmums pašreiz risinot sarunas par radio stacijas iegādi arī Polijā.

Jau vēstīts, ka ziņas par iespējamo «Radio SWH» pārdošanu izskanējušas vairākkārt. Piemēram, pērn kā iespējamais radio akciju iegādes pretendents tika minēts Polijas koncerns «Polsat». Tomēr šīs ziņas vēlāk neapstiprinājās.

Pēc Uzņēmumu reģistra datiem, 50% «Radio SWH» akciju pieder telekompānijai «Latvijas Neatkarīgā televīzija», 35% — Liepiņam, 6,5% — «Radio SWH» programmu direktoram Jānim Šipkēvicam, 8,5% — radiostacijas tehniskajam direktoram Guntaram Krūmiņam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu