«DesXcape» monitors pārvēršas bezvadu darbstacijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Philips

Datoru monitori kļūst arvien plānāki un vieglāki, taču tagad «Philips» ir sācis piedāvāt arī mobilus monitorus. Jauno «DesXcape 150DM» var izņemt no barošanas doka un turpināt darbu ar datoru, brīvi pārvietojoties pa dzīvokli vai biroju.

«DesXcape» ir īpaši plāns 15 collu monitors. To var izmantot kā gluži parastu monitoru, novietojot to uz darbgalda. Taču atliek monitoru izņemt no tā pamatnes, un tas pārtop bezvadu darbstacijā. Tas tiešām ir parocīgi — atrasties tur, kur lietotājam ir visērtāk, un turpināt darbu ar datoru, pie tam tikpat efektīvi kā sēžot pie galda. Iedomājieties — jūs sērfojat internetā vai strādājat ar teksta failiem, ērti iekārtojies savā klubkrēslā vai gultā!

Saziņai ar pamatni «DesXcape» izmanto radio frekvenci. Monitora darbības rādiuss telpās ir no 30 līdz 50 metriem, tādēļ, pārvietojoties pa istabām, darba efektivitāte nemazinās. Jaunais «DesXcape» ir gatavs darbam jebkurā no esošajiem bezvadu datu pārraides tīkliem. Ja savā mājoklī vēl neesat ierīkojis bezvadu tīklu, neuztraucieties, jo monitora komplektā ietilpst tīkla adapteris, kuru var ievietot jūsu datora USB portā.

Produkta mājas lapa
DesXcape
 

Monitors ir aprīkots ar skārienjutīgu ekrānu. Kad monitors ir izņemts no doka, komandas datoram var dot, ar irbuli pieskaroties ekrānam. Teksta ievadei var tikt aktivizēta arī virtuāla, uz ekrāna redzama klaviatūra, taču, ja jūs plānojat veikt pamatīgākus rakstu darbus, ir iespējams iegādāties arī papildu bezvadu klaviatūru, kas ir tikpat ērta un mobila kā pats monitors.

Monitora uzlādējamais akumulators ļauj tam strādāt piecas stundas, un tas tiek uzlādēts, ievietojot monitoru barošanas dokā. «DesXcape» ir paredzēts darbam ar operētājsistēmu «Windows XP Pro», savukārt paša monitora funkcionalitāti nodrošina «Microsoft Windows CE for Smart Displays» programmatūra, kas ļauj to izmantot vienlaikus kā attēla izvades un informācijas ievades ierīci.

«DesXcape» jau ir nonācis pārdošanā (vismaz vairākos ārvalstu interneta veikalos tas jau ir pieejams), un tā aptuvenā cena ir 1400 ASV dolāri.

Resursi internetā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu