Vecmīlgrāvja mežā nežēlīgi nogalināti divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Rīgā, Vecmīlgrāvja mežā, nežēlīgi nogalināti divi cilvēki, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas priekšniece Kristīne Mežaraupe.

Mežaraupe informēja, ka notikuma vietā pašlaik strādā Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki. Tiek noskaidrota bojāgājušo personība.

Par notikušo slepkavību ierosināta krimināllieta. Pašlaik policijai ir trīs versijas: laupīšana, savstarpēju rēķinu kārtošana un atriebība.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, šorīt ap pulksten 8.30 garāmgājēji Vecmīlgrāvja mežā atrada nežēlīgi piekautus un pilnībā izģērbtus aptuveni 40 gadu vecus vīrieti un sievieti. Vīrietis bija miris notikuma vietā, turklāt viņa līķis bijis apgānīts. Sieviete bijusi vēl dzīva un nogādāta slimnīcā, tomēr no gūtajām traumām viņa mirusi reanimācijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu