Ekspertīzes apliecinājušas, ka visi trīs par nežēlīgo dubultslepkavību Vecmīlgrāvja mežā aizturētie jaunieši nozieguma brīdī bijuši alkohola reibumā.

Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāvis Aigars Bērziņš informēja, ka pirmdien Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa jauniešus apcietināja līdz apsūdzības uzrādīšanai. Viņi savu vainu izdarītajā noziegumā atzinuši.

Visus trīs jauniešus — 1984. gadā dzimušo Juriju, viņa nepilngadīgo, 1987. gadā dzimušo brāli un 1985. gadā dzimušo Vladimiru — tiesa jau iepriekš bija sodījusi nosacīti par zādzībām. Vladimirs iepriekš tiesāts jau divas reizes. Savukārt 1987. gadā dzimušais pusaudzis ir Narkoloģijas centra uzskaitē kā alkoholiķis.

1956. gadā dzimušais Mihails un 1959. gadā dzimusī Larisa Vecmīlgrāvja mežā tika nogalināti piektdienas vakarā. Nežēlīgi piekautus un pilnībā izģērbtus viņus atrada sestdien no rīta. Vīrietis bija miris notikuma vietā, turklāt viņa līķis bijis apgānīts. Sieviete bijusi vēl dzīva un nogādāta slimnīcā, tomēr no gūtajām traumām viņa mirusi reanimācijā.

Sestdienas vakarā aizdomās par šā nozieguma izdarīšanu tika aizturēti trīs jaunieši. Pēc sākotnējas informācijas nežēlīgās slepkavības iemesls bijusi laupīšana. Slepkavu guvums bijis viens mobilais telefons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp