Nākamnedēļ notiks forums «Baltic IT&T 2004»

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 21. līdz 24. aprīlim Rīgā notiks starptautiskais forums «Baltic IT&T 2004», aģentūru BNS informēja Latvijas Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju asociācijā (LITTA).

Forums ir viens no centrālajiem Baltijas jūras reģiona informācijas tehnoloģiju (IT) pasākumiem un vienkopus pulcēs vairāk nekā 500 dalībnieku no 23 valstīm. Forumā piedalīsies Baltijas jūras reģiona IT un telekomunikāciju speciālisti un uzņēmēji, valsts organizāciju, kā arī starptautisko organizāciju pārstāvji un politiķi.

Foruma ietvaros notiks arī astotā starptautiskā konference «Informācijas tehnoloģijas un telekomunikācijas Baltijas jūras, Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā», kuras dalībnieki dalīsies pieredzē par tādām jomām kā e-pārvalde, e-pakalpojumi, izglītība, Eiropas Savienības (ES) fondi un programmas pārrobežu sadarbībai u. c.

Ar prezentācijām uzstāsies arī nozares eksperti no Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas, Dānijas, Slovākijas, Islandes, Lielbritānijas un Krievijas, pārstāvot valstu asociācijas, klasterus un tehnoloģiskos parkus.

Šajā pašā laikā notiks arī «Ziemeļu eDimensijas» vecāko IT amatpersonu tikšanās, kurā sagatavos dokumentus un reģiona nozares ministru tikšanās un apspriedīs «Ziemeļu eDimesijas» darba plānu 2005.-2006. gadam.

Foruma ietvaros notiks arī konference «Valodu tehnoloģijas — Baltijas perspektīva», kurā piedalīsies vairāk nekā 80 valodas tehnoloģiju ekspertu no Baltijas valstīm, Čehijas, Krievijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Pakistānas, Polijas, Somijas un Zviedrijas.

Norisināsies arī 11. Starptautiskā Informācijas tehnoloģiju, telekomunikāciju un biroja aprīkojuma izstāde «Baltic IT&T 2004», kurā piedalīsies 113 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Austrijas, Somijas, Vācijas, Šveices, Itālijas un Zviedrijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu