Filipīnu firma sola «Windows» programmas padarīt savietojamas ar «Linux»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ANANOVA

Filipīnu kompānija «SpecOps Labs» sola tuvākajā laikā izlaist jaunu programmatūras paketi, kas ļaus padarīt operētājsistēmas «Windows» lietojumprogrammas savietojamas ar atvērtā koda sistēmu «Linux», raksta portāls «Compulenta».

Izstrādātāji sola, ka programmatūras pakete, kuras nosaukums ir «David», būs savietojama ar lielu daļu «Windows» lietojumprogrammu un tai būs augsta veiktspēja. Paredz, ka pirmā gada laikā pārdos aptuveni 30 tūkstošus «David» kopiju.

Par programmas cenu netiek ziņots, taču «SpecOps Labs» pārstāvji apgalvo, ka komplekts «Linux» plus «David» maksāšot krietni mazāk nekā programmatūras giganta operētājsistēmas.

Jāmin, ka pašlaik jau pastāv programmas, kas ļauj izmantot «Windows» lietojumprogrammas datoros, kurus darbina «Linux», arī «Wine», «Win4Lin», «Crossover Office». Pagaidām nav skaidri zināms, kāda ir šo programmu būtiskā atšķirība no «SpecOps Labs David».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu