HP piedāvā bezmaksas risinājumu datu dublēšanai un atjaunošanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: altiris.com

Kompānija «Hewlett-Packard» ziņo, ka internetā ir padarīta pieejama bezmaksas programma «HP Local Recovery», kuru visi «HP Compaq» datoru īpašnieki var izmantot datu dublēšanai un atjaunošanai.

HP sadarbības partnera, kompānijas «Altiris», radītais datu dublējuma un atjaunošanas risinājums palielina datu drošību un samazina to zaudēšanas risku, kompresētā veidā glabājot gan datus, gan sistēmas kopiju slēptā vietā datora cietajā diskā. «HP Local Recovery» regulāri veic sistēmas momentuzņēmumus, un ja dati tiek pazaudēti vai bojāti, lietotājs tos var ātri un viegli atjaunot, neizmantojot palīdzības dienesta pakalpojumus.

Momentuzņēmumi nodrošina dublēšanu plašam datu klāstam, tajā skaitā e-pasta ziņojumiem, prezentācijām un tekstapstrādes dokumentiem. Programma ļauj veikt neierobežotu daudzumu momentuzņēmumu, kas nodrošina lietotājam iespēju veikt atriti līdz pēdējam zināmajam derīgajam dokumenta stāvoklim vai atjaunot atsevišķus dokumentus un datnes, kas izdzēstas vai bojātas pirms vairākiem mēnešiem.

«HP apzinās, ka intelektuālā īpašuma aizsardzība un zināšanas ir būtiski elementi šodienas biznesa vidē, tāpēc piedāvājam reālus un viegli lietojamus vietējos datu dublējuma un atjaunošanas risinājumus,» atzīmē Naglis Lideika, PSG produktu grupas menedžeris Baltijā. «HP un «Altiris» ar kopīgu preču zīmi ir attīstījušas visaptverošu un unikālu IT dzīvescikla pārvaldes risinājumu sēriju, kas palīdz HP klientiem samazināt savu IT līdzekļu pārvaldes izmaksas.»

«HP Local Recovery» risinājumā ietilpst arī papildu izvēles īpašības atvērtu un slēgtu datņu dublējumam, kā arī atbalsts vairākiem cietajiem diskiem izvērstai lietotāja un tīkla drošībai. Papildu iespējām pieskaitāma uz tīkla bāzēta datu un sistēmas kopiju atjaunošana, gadījumiem ja klienta dators ir pazaudēts vai nozagts, vai ja notikusi cietā diska atteice.

«HP Altiris Local Recovery» risinājumu esošie un jaunie HP biznesa klases personāldatoru, klēpjdatoru un darbstaciju lietotāji var lejupielādēt no «Altiris» mājas lapas. Papildinformācija par HP klientu pārvaldes risinājumiem un «Altiris» atjaunošanas produktu ir pieejama HP mājas lapā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu