Galīgā «Mozilla Firefox» versija iznāks septembrī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mozilla.org

Kā ziņo alternatīvās interneta pārlūkprogrammas «Mozilla Firefox» izstrādes komandas vadītājs Bens Gudžers, pārlūka izstrāde tiks pabeigta, visticamāk, šā gada septembrī.

Mozilla

Patlaban mājas lapā «Mozilla.org» visi interesenti var iepazīties ar pārlūka beta versiju ar versijas numuru 0.9.2 («Windows» operētājsistēmai — «Linux» un «MacOS» domātām versijām ir numurs 0.9.1), taču septembrī beidzot paredzēts darbu noslēgt un laist klajā «Mozilla Firefox 1.0». Tiesa, izstrādātājiem šā mērķa sasniegšanai vajadzējis atteikties no dažu paredzēto funkciju īstenošanas, piemēram, programmas galīgajā versijā netiks iekļautas fontu uzstādījumu un grāmatzīmju grafiskās saskarnes. Savukārt daži lietotāji ir satraukti, ka izstrādātāji, cenšoties iekļauties termiņā, nepievērsīs pienācīgo uzmanību šādām tādām nenozīmīgākām kļūmēm kodā. Tomēr Gudžers uzskata, ka kaut kad ir «jānovelk līnija smiltīs» — neviena programma nav ideāla, un bez pabeigtas produkta galīgās versijas nekad nebūs iespējams ķerties pie jaunu funkciju izstrādes, kuras ir plānots ieviest pārlūka nākotnes versijās.

pāriet uz «Firefox»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu