Foto: «dpreview»

Kompānija «Hewlett-Packard» (HP) ir laidusi klajā divus jaunus «Photosmart» digitālo fotokameru sērijas produktus, «Photosmart M307» un «Photosmart R507», kas septembrī būs pieejami arī Latvijā.

«HP Photosmart M307» 

Digitālā fotoaparāta «HP Photosmart M307» asimetriskā korpusa uzbūve, izliektās un viļņveida formas un  izprotamās vadības pogas atbilst eleganta un funkcionāla dizaina prasībām.

«HP Photosmart M307» ir 3,2 megapikseļu izšķirtspēja, kas nodrošina iespēju iegūt kvalitatīvas izdrukas līdz A4 formātam (20 x 25 cm) ar 15x kopējo palielinājumu (3x optisko un 5x digitālo palielinājumu). 4,6 cm krāsu šķidrā kristāla ekrānu ar 130 pikseļu izšķirtspēju iespējams ērti aplūkot arī ārpus telpām. Aparāts ir aprīkots ar audio/video klipu straumējuma iespējām un  ātrdarbīgu uzņemšanas slēdzi, kas ļauj uzņemt jebkuru darbību procesā.

Pie datora pieslēdzams M sērijas digitālo fotoaparātu doks sniedz lietotājam iespēju nosūtīt fotoattēlus draugiem un ģimenes locekļiem. «HP Photosmart M307» tiek izmantota «HP Instant Share» programma, kas ļauj pārsūtīt digitālos attēlus tieši no fotoaparāta, katram attēlam norādot savu adresātu: vai nu e-pasta adresātu, vai tiešās izdrukas adresātu, ja fotoaparāts ir pievienots pie personālā datora vai pie printera.

HP papildus piedāvā HP M sērijas piederumu komplektu, kurā ietilpst četras NiMH AA uzlādējamās baterijas, bateriju uzlādētājs un fotoaparāta somiņa.

«HP Photosmart M307» aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā — 120 latu (ar PVN).

«HP Photosmart R507» 

Digitālo fotoaparātu «HP Photosmart R507» raksturo kompakts dizains un manuālās vadības iespēja. Manuālās un automātiskās vadības pogas nodrošina labus rezultātus pat tajos gadījumos, kad attēls tiek uzņemts ātrā tempā. Šim fotoaparātam ir 4,1 megapikseļu izšķirtspēja, kas nodrošina A3 formāta izdrukas (42 x 29 cm). «HP Photosmart R507» nodrošina 21x kopējo palielinājumu (3x optisko un 7x digitālo palielinājumu). Ar «HP Photosmart R507» var  uzņemt arī digitālos MPEG filmu klipus.

«HP Photosmart R507» tiek izmantotas jaunās «HP Real Life» tehnoloģijas:
 

  • HP patentētā tehnoloģija «Adaptive Lighting» automātiski izgaismo atsevišķas kontrastainas attēla zonas, kas sniedz iespēju izcelt tādas detaļas, kas parasti pazūd ēnā, un piešķirt attēlam lielāku atbilstību reālās dzīves ainavai.
  • «HP In-Camera Red Eye Removal» novērš fotogrāfijās «sarkano acu efektu».
  • «HP Panorama Preview» režīms palīdz lietotājam uz fotoaparāta šķidrā kristāla ekrāna caurskatīt  kamerā uzņemtās panorāmas bildes. Kad attēli tiek pārsūtīti no HP digitālā fotoaparāta uz personālo datoru, «HP Instant Share» tehnoloģija atpazīst šos attēlus kā panorāmas attēlus, un tie ar «HP Image Zone» programmu tiek savietoti kopā, izveidojot nepārtrauktu fotoattēlu.
  • «HP Photo Adviser» — fotoaparātā iebūvēta tehnoloģija lietotājam sniedz padomus, kā uzlabot fotografēšanas iemaņas.
  • «HP Direct Print» nodrošina vēl ērtāku digitālās fotografēšanas iespēju izmantošanu — lietotāji ar USB kabeli var vienkārši savienot «HP Photosmart» R sērijas digitālo fotoaparātu ar kādu no «HP Photosmart» printeriem, «HP Deskjet» printeriem vai HP daudzfunkcionālajām iekārtām tūlītējai foto izdrukai.

«HP Photosmart R507» iespējams iegādāties arī «HP Photosmart» R sērijas piederumu komplektu, kurā ietilpst papildu litija jonu baterija, fotoaparāta somiņa un bateriju lādētājs, ar kuru var uzlādēt bateriju vienas stundas laikā.

«HP Photosmart R507» aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā — 185 lati (ar PVN).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp