Foto: HP

HP ir uzsācis jauna fotoprintera «HP Photosmart 8150» ražošanu, kas Latvijā būs pieejams oktobrī. Jaunais produkts var tikt raksturots kā maza mājas fotolaboratorija, kas piemērota individuālajiem lietotājiem un digitālo fotogrāfiju cienītājiem — iesācējiem.

Jaunajā fotoprinterī «HP Photosmart  8150» ir iebūvēti digitālo kameru atmiņas karšu sloti, kas sniedz iespēju izdrukāt attēlus no visām plaši pazīstamajām atmiņas kartēm vai tieši no jebkura fotoaparāta, kurā tiek izmantota «PictBridge» tehnoloģija. Printeris ir aprīkots ar 6,4 cm lielu krāsu ekrānu, ar kura palīdzību iespējams iepriekš caurskatīt fotoattēlus, un iebūvētām vadības funkcijām, kas, nesamazinot drukas kvalitāti vai ātrumu, veic  attēla rediģēšanu — spilgtuma izvēli, sarkano acu efekta novēršanu, rotāciju,  tāluma maiņu un video kadra fiksēšanu tieši printerī bez datora starpniecības.

Ar printerī iebūvēto programmatūru «HP Image Zone» palīdzību pastāv iespēja rediģēt, papildināt vai pārveidot attēlus, bet «Panorama Creator» ļauj drukāt izdrukas panorāmas 10 x 30 cm formātā (iespējamas arī A4 , 10 x 15 cm , 13 x 18 cm bezmalu izdrukas).

HP jaunās strūklprinteru kasetnes ar divreiz lielāku sprauslu skaitu uzlabo izdrukas kvalitāti un paātrina drukas ātrumu. «HP Photosmart 8150» printeri  var  iegādāties komplektā ar  HP trīs krāsu kasetni Nr. 344 un Nr. 348. Dabiskākam ādas tonim un līdzenākām krāsu pārejām  fotogrāfijās ieteicams printerī abas atbilstošās kasetnes lietot kopā.

Melnbaltu izdruku radīšanai noderēs HP kasetne Nr. 100, kurā ietilpst gaiši pelēkā, tumši pelēkā un melnā tinte, kas izcels nianses melnbaltajās fotogrāfijās, savukārt HP kasetnes Nr. 338/339 noderēs, ja mērķis ir iegūt izdrukas ar  kvalitāti, kas līdzinās «Deskjet» printeru radītajām — 26 melnbaltās izdrukas minūtē.

Izvēles aksesuāri, kurus var iegādāties lietošanai kopā ar fotoprinteri «HP Photosmart 8150», ir «Bluetooth» adapteris bezvadu drukai tieši no telefonā iebūvētas fotokameras un citām iekārtām, kurās tiek izmantota «Bluetooth» tehnoloģija, automātisks abpusējas drukas modulis ar papildus 250 lapu padevi un «HP JetDirect» drukas serveris.

«HP Photosmart 8150» aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs 146 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp