Foto: HP

Kompānija «Hewlett-Packard» ir uzsākusi jauna M sērijas, kas orientēta uz mājas lietotājiem, digitālā fotoparāta «HP Photosmart M407» ražošanu.

Digitālā fotoaparāta «[s:1178]» asimetriskā korpusa uzbūve, izliektās un viļņveida formas un  izprotamās vadības pogas atbilst eleganta un funkcionāla dizaina prasībām.

Digitālajam fotoaparātam «HP Photosmart M407» ir 4.1 megapikseļu izšķirtspēja, kas nodrošina iespēju iegūt kvalitatīvas izdrukas līdz pat 20 x 5 cm formātam ar 18x kopējo palielinājumu (3x optisko un 6x digitālo palielinājumu), 16MB iebūvēto atmiņu un SD/MMC atmiņas kartes slotu. 4,6 cm krāsu šķidrā kristāla ekrānu ar 130 pikseļu izšķirtspēju iespējams ērti aplūkot arī ārpus telpām. Aparāts ir aprīkots ar audio un video klipu straumējuma iespējām un  ātrdarbīgu uzņemšanas slēdzi, kas ļauj uzņemt jebkuru darbību procesā.

M sērijas digitālo fotoaparātu paplašināšanas bāze sniedz lietotājam iespējas nosūtīt fotoattēlus draugiem un ģimenes locekļiem ar datora, televizora vai printera palīdzību. «HP Photosmart M407» tiek izmantota «HP Instant Share» programma, kas ļauj pārsūtīt digitālos attēlus tieši no fotoaparāta, norādot atsevišķu attēlu adresātu: vai nu e-pasta adresātu, vai tiešās izdrukas adresātu, tiklīdz fotoaparāts ir pievienots pie personālā datora vai pie printera.

HP papildus piedāvā HP M sērijas piederumu komplektu, kurā ietilpst četras NiMH AA uzlādējamās baterijas, bateriju lādētājs un fotoaparāta somiņa.

«HP Photosmart M407» Latvijā būs pieejams no šā gada oktobra, un tā aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 131 lats.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp