«Internet Explorer» būs drošs tikai «Windows XP» lietotājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pc.watch.impress.jp

Ja esat viens no 200 miljoniem cilvēku, kas joprojām lieto kādu no iepriekšējām «Windows» versijām, un vēlaties, lai «Internet Explorer», kuru izmantojat, būtu ar visiem jaunākajiem drošības uzlabojumiem — meklējiet rokā maku!

Šonedēļ «Microsoft» atkārtoti paziņoja, ka interneta pārlūkprogrammas IE jaunākā versija būs pieejama vienīgi nesen publicētās operētājsistēmas «Windows XP» uzlabojuma pakotnes «Service Pack 2» sastāvā. Pēc analītiķu domām, tā ir augsta cena par drošu pārlūkprogrammu, kura savos pirmsākumos iekaroja lietotāju simpātijas kā atsevišķa bezmaksas programma.

Kompānija «Microsoft» jau ir apstiprinājusi, ka jaunākie IE drošības uzlabojumi būs pieejami tikai XP lietotājiem. «Mums nav nodoma nodrošināt «Windows XP» SP2 uzlabojumus operētājsistēmai «Windows 2000» vai vecākām «Windows» versijām,» teikts kompānijas paziņojumā. «Visdrošākā «Windows» versija pašlaik ir «Windows XP» ar SP2. Tādēļ iesakām visiem klientiem pēc iespējas drīzāk pāriet uz XP un SP2.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu