Foto: HP

«iPAQ h63400» ir pirmais plaukstdators, kas atbalsta trīs dažādas bezvadu tehnoloģijas — GSM/GPRS, WLAN jeb «Wi-Fi» (802.11b) un «Bluetooth», kas piedāvā visplašākās iespējas e-pasta un ziņojumu sūtīšanai, piekļuvei internetam un telefonsarunām.

Ar GSM «iPAQ h6340» var lietot telefonsarunām, kā arī izmantot integrētā GPRS priekšrocības, lai saņemtu un nosūtītu SMS ziņojumus. Plaukstdators darbojas 850, 900, 1800 un 1900 MHz frekvencēs, nodrošinot klientiem GSM pieslēgumu faktiski jebkurā zemeslodes vietā.

Ar integrēto WLAN lietotāji var piekļūt internetam, atrodoties gan bezvadu LAN birojā, gan mājās, gan publiskajās «Wi-Fi» pieslēguma vietās. Savukārt integrētais «Bluetooth» ļauj ērti izdrukāt e-pasta pielikumus, dokumentus vai fotogrāfijas ar šo standartu atbalstošu HP printeri.

Lietotāji, kuru datorsistēmas darbojas «Microsoft Exchange 2003» vidē, var izmantot bezmaksas risinājumu, lai attālināti sinhronizētu ne tikai savu e-pastu un kalendāru, bet arī kontaktus un varētu saņemt e-pasta pielikumus.

«iPAQ h6340» ir radīts tā, lai, vairākām radioiekārtām mijiedarbojoties, darbības traucējumi būtu minimāli, tajā pašā laikā ļaujot lietotājiem pārslēgties starp radioiekārtām, t. i., plaukstdators automātiski izvēlas ātrāko no pieejamajiem tīkliem.

«iPAQ h6340» darbina «Microsoft Windows Mobile 2003» programmatūra «Pocket PC Phone Edition» un «Texas Instruments» OMAP procesors. Noņemama tastatūra, kas ietilpst «h6340» komplektācijā, atvieglo e-ziņojumu, piezīmju un ziņu rakstīšanu. Integrētais SD zibatmiņas slots piedāvā lietotājiem iespēju uzglabāt lielāku datu apjomu, klausīties vairāk mūzikas un apskatīt vairāk fotogrāfiju.

Ekskluzīvie lietojumi: «HP iPAQ File Store» ir energoneatkarīga datora zibatmiņas novietne, kur lietotāji var uzglabāt kritiskos datus. Tai piemīt lielāka datu saglabāšanas iespējamība, ja akumulators pilnībā iztukšojies vai iekārtai veikta stingrā atiestate. Ar līdz 20 MB pieejamās atmiņas lietotāji var būt droši, ka jebkura informācija «iPAQ File Store» tiks pilnībā saglabāta (no iekārtā uzstādītajiem 64 MB SDRAM lietotājam ir pieejami 55 MB).

«HP iPAQ Backup» lietojums palīdz aizsargāt datus, nodrošinot selektīvu un plānotu datu dublēšanu, akumulatora monitoringu, paroles aizsardzību un dublējuma datnes saspiešanu. «HP Mobile Print Center» nosūta drukāšanai paredzētos dokumentus, e-ziņojumus un attēlus tieši no «iPAQ h6340» uz HP printeriem, izmantojot «Bluetooth», infrasarkano un tīkla savienojumus.

VPN (virtual private network) un WEP (wired equivalent privacy) risinājumi sniedz uzlabotu bezvadu pieslēgumu drošību, attālināti piekļūstot informācijai caur WWAN vai WLAN.

«iPAQ h6340» mazumtirdzniecības cena interneta veikalā «[s:2778]» ir  435 lati (ar PVN).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp