Foto: HP

Kompānija «Hewlett-Packard» (HP) informē, ka šoruden industrijas eksperti un asociācijas Eiropā un Amerikā ir atzinīgi novērtējušas vairākus HP attēlveidošanas un drukas produktus.

HP digitālie projektori IT nozares prestižajā pasākumā «Gartner’s RetailVision Europe Fall 2004 Event» tika nominēti kā «Best Digital Home product» — labākie digitālie produkti mājas lietotājiem. Nominācijas «Best Digital Home product» piešķiršanu tieši digitālajiem projektoriem HP vērtē kā īpaši nozīmīgu sasniegumu, jo kompānija tikai šā gada sākumā laida klajā pirmo projektoru mājas lietotāju vajadzībām.

Jāpiebilst, ka projektori nav vienīgie HP ražojumi, kas pēdējā laikā guvuši industrijas ekspertu un profesionālo asociāciju atzinību. Jaunā digitālā kamera «HP Photosmart R707» no asociācijas DIWA (Digital Imaging Websites Association), kas apvieno 12 neatkarīgas digitālās attēlveidošanas tīmekļa vietnes Eiropā un Ziemeļamerikā, saņēmusi Zelta medaļu kā produkts, kurā veiksmīgi apvienoti divi patērētājiem svarīgi faktori: laba veiktspēja un zema cena. DIWA pārstāvji atzinīgi izteikušies arī par HP spējām savas zināšanas par drukas un skenēšanas produktiem izmantot, ražojot digitālās kameras.

Apbalvoto HP produktu kategorijā ir arī «HP Photosmart 245» printeris, ko šā gada septembrī Eiropas plašsaziņas līdzekļu apvienība EISA (European Imaging and Sound Association) nominēja kā «Best Mini Printer» — labākais mini printeris. Savukārt TIPA (Technical Image Press Association) tikšanās laikā Barselonā 30 vadošo Eiropas foto un stila žurnālu galvenie un tehniskie redaktori no 12 Eiropas valstīm atzina «HP Designjet 130» par «Best Large Format Photo Printer» — labāko lielformāta fotoprinteri Eiropā 2004. gadā.

«HP produktiem piešķirtais apbalvojums ir reizē gan gandarījums par paveikto darbu, gan apliecinājums tam, ka autoritātes vienbalsīgi ir novērtējušas HP spējas radīt augstas kvalitātes digitālās attēlveidošanas un drukas produktus visiem segmentiem, no biznesa līdz individuālajiem patērētājiem,» stāsta Ergo Urbala, HP IPG produktu menedžeris Baltijas valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp