Foto: HP

Kompānija «HP» oktobrī ir laidusi klajā vairāk nekā 15 jaunus attēlveidošanas un drukas sistēmu risinājumus un aksesuārus, kas radīti ar mērķi palīdzēt maziem un vidējiem uzņēmumiem gūt lielāku atdevi no investīcijām tehnoloģijās.

Jauno un uzlaboto produktu portfolio ietver krāsu lāzerprinterus un strūklprinterus, digitālos projektorus, tīklošanas un mobilās drukas aksesuārus, industrijā pirmo Gigabit Ethernet drukas serveri, kas nodrošina ātrāku datu pārraidi no datora uz printeri, jaunas savienojamības iespējas, mobilo bezvadu druku un lielākas drošības iespējas datu pārraidīšanai tīklā.

«HP LaserJet 1160» — ideāls melnbaltās drukas printeris lietošanai mazā uzņēmumā vai individuāli. Šim modelim raksturīga ietilpīga 250 lapu papīra padeve, kas izslēdz nepieciešamību pēc biežas papīra papildināšanas. Vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 243.

«HP LaserJet 1320» — biznesa  profesionāļiem un darbam grupās piemērots printeris ar bezvadu tīklošanas iespējām, kompaktu dizainu, papildus papīra padevi un abpusējas drukas iespēju. Vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 278.

«HP LaserJet 2420» un «HP LaserJet 2430» modeļi ir mazām darba grupām draudzīgi printeri ar drukas ātrumu līdz 33 lapām minūtē. «HP LaserJet 2420» vidējā  mazumtirdzniecības cena — 498 Ls. «HP LaserJet 2430» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 669.

«HP LaserJet 4350» ir visātrākais tirgū pieejamais vienas funkcijas printeris ar drukas ātrumu — 52 lappuses minūtē, savukārt «HP LaserJet 4250» drukas ātrums ir 43 lappuses minūtē. Abi šie melnbaltie printeri ir tīklojami un aprīkojami ar aksesuāriem un visa veida risinājumiem produktīvam darbam gan lielās, gan mazās darba grupās. «HP LaserJet 4350» vidējā mazumtirdzniecības cena — Ls 1140. «HP LaserJet 4250» vidējā mazumtirdzniecības cena — Ls 798.

«HP LaserJet 9050» — lielformāta printeris ražīgam darbam par zemām uzturēšanas izmaksām. Drukas ātrums — 50 lappuses minūtē. Šim modelim ir vairākas augstas kapacitātes ievades un izvades papildiekārtas, risinājumi veidlapu, SAP un Cluster drukai, kā arī 8 papīra padeves un  daudzfunkciju krāsu stabilizators. «HP LaserJet 9050» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 2376.

«HP OfficeJet 7310» ir daudzfunkcionālā iekārta, kas piemērota  darbam mājās. Iebūvēta  tīklošana, kas sniedz iespēju vairākiem lietotājiem vienlaikus izmantot drukas un skenēšanas funkcijas, kā arī pieeju atmiņu kartēm, automātiska abpusējās drukas iespēja, kā arī A4 izmēra plaknes skeneris.

«HP OfficeJet 7410» daudzfunkcionālā iekārta piedāvā bezvadu savienojamību tīklā, tālvades druku, automātisko abpusējo druku, A4 izmēra kopēšanu un skenēšanu, papildus 250 lapu papīra padevi un kopiju sašķirošanu. Drukas ātrums melnbaltajām  izdrukām — 30 lappuses minūtē, krāsainajām — 20 lappuses minūtē.

«HP Color LaserJet 3550» printeris drukā vienlīdz ātri gan melnbaltajā, gan krāsainajā drukā — 16 lapas minūtē. Īpaši piemērots krāsu dokumentu un izteiksmīgu mārketinga materiālu drukāšanai mazo un vidējo uzņēmumu vajadzībām. «HP LaserJet 3550» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 598.

«HP Color LaserJet 5550» sērijas printeri ir jaudīgākie «HP» krāsu lāzerprinteri, kam raksturīga vienkāršota izmantošana, tīklošanas iespējas, augsta veiktspēja un uzticamība. «HP LaserJet 5550» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 2370.

«HP Business InkJet 1200» sērijas printeri nodrošinās mazos uzņēmumus ar produktīvam darbam nepieciešamo ātrumu, veikstpēju un savienojamību — iespējama abpusēja druka ar ātrumu 28 krāsu un 24 melnbaltās lappuses minūtē. Četras atsevišķas  tintes kasetnes sniedz iespēju samazināt printera uzturēšanas izmaksas. «HP Business InkJet» sērijas printeru vidējā mazumtirdzniecības cena — Ls 135.

«HP» digitālais projektors «mp3222» piedāvā augstu mobilitāti un teicamu attēlu kvalitāti. Projektora vieglais un kompaktais dizains padara šo ierīci ērti pārnēsājamu un lietojamu jebkurā vietā. «HP Digital Projector mp3222» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 1347.

«HP» digitālo projektoru «vp6200» sērijas modeļi nodrošinās lietotājus ar augstas kvalitātes attēliem, un tie ir savienojami ar datoriem, klēpjdatoriem, plaukstdatoriem, DVD, TV un VHS. «HP Digital Projector vp6210» vidējā  mazumtirdzniecības cena — 785 Ls. «HP Digital Projector vp6220» vidējā mazumtirdzniecības cena — Ls 1422.

«HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet» ir industrijā pirmais drukas serveris, kas palielina tīkla caurlaidību un piedāvā investīciju aizsardzību Gigabit tīkla vidēs. Latvijā tas būs pieejams kopš šī gada decembra. «HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet» vidējā mazumtirdzniecības cena — Ls 307.

«HP Jetdirect ew2400» ir 802.11g bezvadu un Fast Ethernet ārējais drukas serveris, kas nodrošina printeru koplietošanu bezvadu vai vadu tīklā. «HP Jetdirect ew2400» vidējā  mazumtirdzniecības cena — Ls 184.

«HP Mobile Printing for Pocket PC» programmatūra sniedz lietotājiem iespēju nepastarpināti drukāt tieši no saviem plaukstdatoriem. Bezmaksas lejuppielāde no tīmekļa vietnes: «[s:3327]».

«HP Mobile Print Driver for Windows Version 2.0» ir standarta draiveris ātrai drukai no vietējiem un tīkla printeriem. Lietojot jauno draiveri, samazināsies ar vairāku drukas draiveru pārvaldīšanu saistītās IT izmaksas un sarežģītības pakāpe. Bezmaksas lejuppielāde no tīmekļa vietnes: «[s:3328]».

«HP Mobile Printing for Nokia 9500 Communicator» rīks mobiliem profesionāļiem piedāvā  WLAN vai Bluetooth savienojamību, drošību un bezvadu drukas iespējas. Šis produkts ir standarta iespēja komplektācijā ar «Nokia 9500 Communicator».

Jāatzīmē, ka šogad aprit 20. gadadiena, kopš tirgū tika ieviests pirmais «HP LaserJet» printeris. Kopš pirmā «LaserJet Classic» radīšanas HP ir  laidis klajā vairāk nekā 200 «LaserJet» printeru modeļu un pārdevis visā pasaulē vairāk nekā 75 miljonus vienības. Salīdzinājumam — pirmā «HP LaserJet» printera drukas ātrums bija 8 melnbaltās drukas lappuses minūtē. Tagad jaunākie HP drukas risinājumi piedāvā pilnu krāsu druku ar ātrumu 50 lappuses minūtē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp