Foto: HP

Šā gada novembrī kompānija «Hewlett-Packars» (HP) prezentēja jaunu daudzfunkcionālu ierīci «HP LaserJet 4345mfp», kā arī 13 citus jaunus attēlveidošanas, drukas un digitālās informācijas risinājumus.

Jaunumu klāstā iekļauts patiesi inovatīvs produkts — augstas veiktspējas zemu izmaksu daudzfunkcionāla iekārta «HP LaserJet 4345mfp», ko var uzskatīt par labu alternatīvu dārgajiem un sarežģītajiem kopētājiem. «HP LaserJet 4345mfp» kopēšanas ātrums ir līdz pat 45 lappusēm minūtē par trīs reizes zemākām izmaksām, nekā to spēj nodrošināt līdzīgi produkti.

«HP LaserJet 4345mfp», kam raksturīga vienkārša pārvaldība, lai paaugstinātu darba ražīgumu, ir radīts, vadoties pēc drukas produktu lietotāju atsauksmēm un ieteikumiem. «Hewlett-Packard» izpētījis, ka aptuveni 80% lietotāju iegādājas kopētājus ar visdažādākajām īpašībām un funkcijām, kas reti kad tiek izmantotas. Iepazīstoties ar šo pētījumu, «HP» radījis «HP LaserJet 4345mfp» — jaunas paaudzes daudzfunkcionālu iekārtu, kas apvieno vienīgi pamatfunkcijas, t. i., druku, kopēšanu, skenēšanu un faksa sūtīšanu. Šajā modelī apzināti nav iekļautas ekstra īpašības un funkcijas, kuras ikdienas darbā parasti nav vajadzīgas.

«LaserJet 4345mfp» ir kompakts drukas risinājums, kas piedāvā augstu veiktspēju un ir ideāli piemērots darbam nelielos birojos. Būtiska šā modeļa iezīme ir tas, ka nav obligāti jānoslēdz servisa līgums — «HP» mudina klientus pašiem izlemt, kurš no servisa līmeņiem ir vispiemērotākais. Šis produkts radīts uz industrijā populārās «HP LaserJet» tehnoloģijas, tīklošanas un pārvaldes iespējām, t. sk. «HP Web Jetadmin».

«HP LaserJet 4345mfp» vidējā cena — 1785 lati.

«HP» programmā «Total Print Management» patērētājiem tiek piedāvātas arī citas daudzfunkcionālas iekārtas, kurām ir vienots kontroles panelis un intuitīvs lietotāju interfeiss, tāpēc vienmēr nav vajadzīga IT speciālista klātbūtne iekārtu konfigurēšanai.

«HP LaserJet 9040mfp» un «HP LaserJet 9050mfp» ir lielām darba grupām piemērotas daudzfunkcionālas iekārtas ar drukas, kopēšanas, faksa un digitālās sūtīšanas funkcijām. Rezultāts: augstas izšķirtspējas izdrukas un kopijas ar drukas ātrumu līdz 50 lappusēm minūtē.

«HP LaserJet 9040mfp» un «HP LaserJet 9050mfp» vidējā cena ir 5995 lati.

«HP Color LaserJet 9500mfp» piemērots departamentiem un darba komandām, kas savstarpēji savienotas tīklā. Šis daudzfunkcionālais produkts nodrošina krāsu druku, kopēšanu, skenēšanu, skenēšanu sūtīšanai pa e-pastu, analogu faksa sūtīšanu un dokumentu formēšanu.

«HP Color LaserJet 9500mfp» vidējā cena ir 8690 latu.

«HP LaserJer MFP Analog Fax Accessory 300» ir viegli instalējama «HP» daudzfunkcionālo produktu iekšējā faksa karte produktivitātes un funkcionalitātes uzlabošanai.

«HP Designjet 4000» sērijas produktu pamatā ir «HP Double Swatch» tehnoloģija, kas nodrošina ātrāku veiktspēju, neietekmējot attēla kvalitāti. Nodrošina līdz pat 1 metru platas melnbaltās un krāsainās izdrukas, kam raksturīgas precīzas nianses un krāsu kvalitāte. Šīs sērijas produkti piemēroti grafiskiem darbiem un prezentācijām jebkuras kapacitātes uzņēmuma vajadzībām. Tālvadības drukas iespējas.

«HP Desingjet 4000» sērijas aptuvenā cena ir 7880 latu.

Digitālo produktu jaunumi:

«HP 9200c Digital Sender» ļauj lietotājiem viegli, precīzi, droši un par zemākām izmaksām skenēt dokumentus tieši uz e-pastu, faksa pakalpojumiem, tīkla datņu un programmu mapēs, dokumentu pārvaldības sistēmās.

«HP 9200c Digital Sender» aptuvenā cena būs 2550 latu. Tas būs nopērkams, sākot ar 30. novembri.

«HP Digital Sending Software 4.0» palīdzēs uzlabot   ikdienas uzņēmējdarbību, atvieglojot biznesam svarīgu dokumentu apstrādi un procesēšanu, jo ir viegli integrējama programmatūra esošajā IT infrastruktūrā.

«HP Digital Sending Software 4.0» aptuvenā cena būs 230 latu. Tas būs nopērkams, sākot ar 30. novembri.

«HP Autostore» piedāvā «HP» servisa atbalsta un produktu modificēšanas  iespējas, izmantojot «HP Care Packs» un citu ražotāju produktu savietojamību ar «HP» produktiem. «NSi Autostore OEM» versija ir attīstīta, balstoties uz «HP Chai» atvērto attīstības platformu. «HP Autostore» ir datu apstrādes procesu formalizācijas līdzeklis, kas palīdz IT vadītājiem pilnībā kontrolēt, pārvaldīt un vienkāršot datu ievietošanu pārvaldības sistēmās. «HP Autostore» ir savietojams ar «HP Laserjet» daudzfunkcionālajām iekārtām un «Digital Senders».

«HP Autostore» aptuvenā cena būs 2215 latu. Tas būs nopērkams, sākot ar 30. novembri.

«HP Web Jetadmin 7.8» sniedz iespēju lietotājiem izmantot vienu risinājumu, lai apmierinātu daudzpusīgas attēlveidošanas un drukas vajadzības. Programmatūras jaunās īpašības ietver brīdinājumus, «HP» ražojumu un citu ražotāju produktu diagnostikas un konfigurācijas iespējas, «HP» daudzfunkcionālo iekārtu digitālo uzstādījumu, t. i., sūtīšanas uz e-pastu un faksu konfigurāciju, automātisku iekārtu konfigurāciju, plug in ar datoru savienotu printeru atpazīšanai un sertifikācijas programmu citu ražotāju produktu profesionālākai pārvaldībai.

Šo risinājumu bez maksas ir iespējams lejupielādēt no tīmekļa vietnes «[s:3362]».

«HP Web Jetadmin Report Generation Plug-in v2.0» palīdz lietotājiem apkopot, uzglabāt un uzrādīt informāciju par printera un izejmateriālu izmantošanu. Ir iespējams ne tikai uzzināt datus par izlietotajiem izejmateriāliem, bet arī prognozēt to izlietojumu, kā arī uzskaitīt kļūdas.

Šo risinājumu bez maksas ir iespējams lejupielādēt no tīmekļa vietnes «[s:3363]».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp