Vakar noslēdzās rudens sezonas grandiozākais televīzijas projekts — TV3 realitātes šovs «Džungļu zvaigzne». Par pirmo «Baltijas Džungļu zvaigzni» Malaizijā tika kronēta Dagmāra Legante no Latvijas.

Uzvarētāja balvā saņems 10 000 eiro. Otro vietu izcīnīja Renāta Ražnauskiene no Lietuvas (balvā — eksotisks ceļojums apkārt pasaulei). Trešā vieta Igaunijas pārstāvim Koitam Toome.

Piedzīvojumu spēlē «Džungļu zvaigzne» sacentās 18 Baltijas valstu slavenības. Līdz finālam tika trīs — Dagmāra, Renāta un Koits. Vispirms trijotne mērojās spēkiem trīs fināla sacensībās džungļos, bet pēcāk šajās sacīkstēs nopelnītie punkti tika summēti ar pārējo piecpadsmit šova dalībnieku balsojumu.

Pirmā spēle. Uzdevums: izmantojot kramu un nazīti, iekurt ugunskuru, ar liesmu pārdedzinot virvi, kurā iekārts augļu maiss. Uzvar tas dalībnieks, kura maiss visātrāk nokrīt uz zemes. Uzvarētājam piešķir 2 punktus, otrās vietas ieguvējam — 1 punktu, bet trešās vietas ieguvējs punktus nenopelna.

Kaut arī Dagmāra pirmā iekur ugunskuru no sausām lapām un zariņiem, viņas liesma nav tik spēcīga kā Koita ugunskuram no sausas zāles un prāvākiem koku zariem. Uzvar igaunis, Dagmāra ir otrā. Renātai tā arī neizdodas uzšķilt uguni. Koits — 2 punkti, Dagmāra — 1 punkts, Renāta — 0 punktu.

Otrā spēle. Uzdevums: izdzert kokteili, kura sastāvā ir jēlas olas, zivju asinis, durians un citas nepatīkamas lietas. Uzvar tas, kas kokteili izdzer pirmais. Pirms tam jāšķērso šķēršļu zona, kurā atrodas trīs metrus garš pitons, kā arī jāizvelk kokteiļa salmiņš no trauka, kurā atrodas tarantuls.

Šķēršļu joslu pirmie šķērso Koits un Renāta. Dagmāra kā trešā nokļūst līdz traukam ar tarantulu un iegūst salmiņu, taču beigās pirmā iztukšo glāzi ar negaršīgo dziru.
Dagmāra — 2 punkti, Renāta — 1 punkts, Koits — 0 punktu.

Trešā spēle. Uzdevums: atcerēties precīzu pārējo spēles dalībnieku izbalsošanas secību.

Spēle ilgst vairāk nekā pusstundu, līdz Dagmāra pirmā atceras pareizi. Koits un Renāta padodas.

Dagmāra — 2 punkti, Koits un Renāta — 0 punktu.

Balsojums «Visu zvaigžņu hotelī»

Pēc fināla sacensībām Dagmāra izvirzās vadībā ar 5 punktiem. Koitam ir 2 punkti, bet Renātai — 1 punkts. Par Dagmāru nobalso visi pieci latvieši, kā arī igaunis Jānuss un lietuviete Renāta. Renāta saņem Dagmāras un piecu lietuviešu balsis. Koits saņem tikai četru igauņu balsis, jo pārsteidzošā kārtā Jānuss nobalsojis par Dagmāru. Apkopojot rezultātus, Dagmārai ir 12 punktu, Renātai — 7, bet Koitam — 6. Tādējādi Dagmāra tiek atzīta par šova uzvarētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp