Foto: Inga Kundziņa

Ārēji tik maigā un trauslā Dagmāra Legante izrādījās sīkstāka un izturīgāka par Ozolu, Regnāru Vaivaru, Allu Petropavlovsku un vēl 14 slavenībām no trim Baltijas valstīm. Trešdien, 22. decembrī, pulksten 14 Dagmāra viesosies «Apollo» [s:4003].

Izrādās, ka Dagmāra prot ne tikai vadīt televīzijas raidījumus, šovus un spēlēt teātri, bet arī — iekurt uguni no sausiem zariem un lapiņām. Viņa bija pirmā, kas izdzēra kokteili, kura sastāvā bija jēlas olas, zivju asinis, durians un citas nepatīkamas lietas… Tāpat izrādījās, ka TV dīvai ir vislabākā atmiņa, un vēl viņa prata iekarot visvairāk simpātiju citu balsotāju vidū.

Pēc kā garšoja fināla kokteilis? Kāda bija sajūta, guļot blakus ziloņiem? Kāpēc Dagmāra raudāja, kad jau pirmajā izbalsošanas reizē šovs bija jāpamet Ozolam? Kā uzvarētāja tērēs balvā iegūtos 10 000 eiro?

Piedalies «Apollo» [s:4004], un tu varēsi uzzināt atbildes uz šiem, kā arī daudz citiem jautājumiem! 


Toors:
Kas būtu tas ko nozīmīgu tu gribētu paveikt nākošajā gadā. Priecigus Ziemassvētkus… 
 
Dagmāra Legante:
Gribetu pamacities vai pastradat arpus Latvijas. Vai kadu jaunu raidijumu. Gribetos izdarit kaut ko savai izaugsmei macibaas vai darbaa. Nu kaut ko tadu, kas paliktu atminjaa. Jo atskatoties uz so gadu, liekas, ka esmu mazliet paslinkojusi, jo nekas liels nav paveikts. Pec malaizijas gan man radas velme darit kaut ko vairak. To gribu novelet ari jums visiem.  
 
pele mele:
Ko Tu pašlaik dari (ne jau čatā) :) ? 
 
Dagmāra Legante:
Stradaju producentu kompanija, produceju pasakumus, filmejam jauno sovu jaunajam gadam.  
 
Viola:
Tev nav svešs modeles darbs. Kuram modes pasaules māksliniekam neatteiktu piedaliities viņa modes skatē? 
 
Dagmāra Legante:
Es ipasi nevienam neatteiktu, seviski jau pasaules limenja dizaineriem. Neatteiktu Valentino, vispar man patik «trakie» — Gotje u. c.  
 
vinara:
tev ir maasas vai braalji?? 
 
Dagmāra Legante:
Ja, man ir vecaks bralis, kas dzivo Londona, loti gudrs. Vins ir politologs. Diemzel es vinju reti redzu.  
 
lp:
Izstāsti viss smieklīgāko atgadījumu tavā dzīvē! 
 
Dagmāra Legante:
Esmu gajusi uz randinju dienu atraak. Ottreiz vairs negaju. Tajos laikos vel nebija mobilo telefonu, nevarejam sazvanities. Ta nu staveju sapucejusies pie teatra, bet pusis neatnaca. tapat vienreiz notika ar vakarinjam Vincentaa, atnacu nepareizaa diena. Ta ka ar to puisiem jarekinas ;)  
 
Renārs:
Vai pēc džungļiem ir radusies vēlme iegādāties kādu eksotisku dzīvnieku? 
 
Dagmāra Legante:
nabadzins mana dzivokli nomirtu. man gribetos tigeri, bet kur es vinju likshu? Jaaiziet laikam uz Zoodarzu, janem aizgadiba kads dzivniecins. Man patik lemuri, pandas, merkakjiisi.  
 
Anda:
Kāds iemesls ir tam, ka Ozols ļāva Tev uzvarēt? Vai Jums ir kaut kas personīgs … ? 
 
Dagmāra Legante:
Lidz tam es Ozolu zinaju, jo bija kopigi pasakumi. Bet nekas presonisks nav bijis. Zinaju vinju ka Ozolu nevis Girtu. Man bija zel, ka vinju » panema lidzi» ne par ko. Vinji abi ar Cololo tiesam stradaja un palidzeja. Radija sajutu, ka blakus ir viriesi (ko nesajutu ar Janusu). Zel bija, ka vinjus bez iemesla aizvaca prom. Ka cilveks man vins patik, vins ir sirsnigs cilveks, ar ko var parunaties. BET NEKAS TADS MUMS NAV.  
 
Viola:
Ļoti patika tava pirmā loma Dailes teātrī. Vai ir kādi jauni teātra režisoru piedāvājumi? 
 
Dagmāra Legante:
Diemzel nav. Ja butu, sos piedavajumus noteikti izskatitu. Man teatri loti patika stradat. Bet paldies, ka patika. Man liekas, ka ta bija laba izrade vispar, liek domat.  
 
Jazeps:
Kur labaak sauloties dzunglos vai musu solarijos. (man jau patikas kaa tu dzunglos saulojies) 
 
Dagmāra Legante:
Dzungljos saules nav, labi, ka blakus bija upe, tad tur sauli redzejam. Noderigak ir solarija, tas ilgak turaas.  
 
Garais:
vai neesi kaadreiz meegjinaajusi uzsaakt privato biznesu? 
 
Dagmāra Legante:
Vel neesmu, ceru, ka sakshu.  
 
Renārs:
Vai nejuties nedaudz viilusies, zinot to ka teiksim OZOLS visu laiku pavadiija greznaa viesniicaa, bet juus tur dzhungljos mociijaaties. :) 
 
Dagmāra Legante:
Ne, nejutos gan. Nezinaju, ka vinjus tur filme, tas labi, ka vinjus neaizmirsa. Man liekas, ka mums bija interesantaak.  
 
DZIIVAIS:
KĀ TU DOMĀ PAVADĪT JAUNOGADU??? 
 
Dagmāra Legante:
Laikam nestradasu, pavadisu ar draugiem kopa. Bet isti vel nezinu.  
 
nobody:):
cau Daguciit!!! tu vienkaarshi esi looti superiigs cilveecinjsh!!! :))man ir liels prieks par tevi, ka tu uzvareeeji dzunglu zvaigznee!!! veelu tev arii lielus panaakumus turpmaak!!!:))) saki, vai tu buutu ar mieru parakstiities uz kaut ko llidziigu, kaa so sovu? 
 
Dagmāra Legante:
Ja, es labprat pameginatu Bailju Faktoru. Laikam kritiskais adrenalina limenis man vel nav sasniegts. Preteklibas est man negribetos, jo tas neko butiba nepierada. Bet parvaret bailes no augstuma vai atruma, tas jau ir nopietni. Vispar man tadu ipasu fobiju nav, vismaz neesmu tadas sajutusi.  
 
miks:
vai tu vadi arī kāzu pasākumus?  
 
Dagmāra Legante:
Vadijusi esmu, bet man tas liekas diezgan jocigi. Vadiju bernibas draudzenei. Svesiem cilvekiem nee.  
 
Mauglis:
cik Tu esi jauna? (gadinjos?) 
 
Dagmāra Legante:
Jaa, somenes man palika 27. vel jau varu teikt.  
 
marko:
No Tevis teiktā var secināt ka ir iespējas Tevi uzaicināt uz tēju ? 
 
Dagmāra Legante:
Man ir draugu loks, ar kuriem es atpusos. Ar nepazistamiem cilvekiem es tomer kautrejos kaut kur iet. Izmantojot izdevibu, atvainojos tiem, kas suta uzaicinajumus draugiem.lv, bet mana draugu lapaa ir tiesam man pazistami draugi. Patikami jau ir, bet … Diena man nak kadi 25 ielugumu, tas ir diezgan daudz. Toties ja kads man uzraksta vestuli, tad es vienmer atbildu. 
 
Kenijs:
Jums tur ar Ozolu gadījumā nav mīla!!! 
 
Dagmāra Legante:
Zini, laikam tomer nee. Ozolam ir draudzene, turklat.  
 
lp:
Kā ar dēlēm rētas sadzijušas? 
 
Dagmāra Legante:
ja, ir sadzijusas. 1-2 nedeljas sadziist. kamer ir sauss, tikmer deles nav, kad liist, tad mitruma vinjas lien aara. Tur vispar viss loti slikti dziist, jo mitrs un silts.  
 
Chuuskuleenc:
Labas dienas, vai tu dzjungljos satiki arii kaadu chuuskuleenu? Vai citu nezveeru? 
 
Dagmāra Legante:
Cuskas neredzeju, bet iguanas, merkakjus, tarakanus. Citi redzeja ar zilonjus. Es gan neredzeju. Tur visu laiku ir dzivnieku skanjas. Satiku daudz deeles.  
 
Neirons:
Vai pēc džungļiem ir lielāka popularitāte un vairāk darba piedāvajumu? 
 
Dagmāra Legante:
Sovs tikko vel ir beidzies. Ta ka viss varbut vel tikai prieksa.  
 
Ruu:
Dagmāra un Maskava — kādēļ medijos parādās ziņas, ka Tu gatavojies doties «lielās dzīves meklējumos» uz Maskavu? Kai tā ir taisnība? Ko Tu plāno tur darīt? 
 
Dagmāra Legante:
Ta bija viena liela aziotazha. es tur bija 4 dienas, bet tadu planu man nebija. es gan satiku vienu cilveku, atdevu savu CV un portfolio, bet nekadu konkretu planu paslaik nav. Ja butu konkreti piedavajumi, es labprat brauktu. Tur ir milziga izaugsme un industrija.  
 
JustSpeed:
Dagmaara, vai tu zinaaji, ka tava fotograafija eiropas futbola cempionaata laikaa bija ievietota spaanju lapaa yonkis.com, kur tu tiki atziita kaa smukaakaa latvijas komandas liidzjuteeja? 
 
Dagmāra Legante:
Nezinaju gan. Bus japaskataas.  
 
Uldis:
Un kā džungļos ar sexu? 
 
Dagmāra Legante:
Neka! Seksa dzungljos man nebija. Ja nu kadam bija, tad varbut viesnica. Ja loti gribetos, drosi vien jau ka varetu. Bet seksualas vesmas tur nevirmoja.  
 
kache:
apsveicu ar uzvaru!!! Vai jau esi izterejusi naudu? 
 
Dagmāra Legante:
Es naudu vel neesmu sanemusi. Ta ka nekas vel nav iztereets. Kad sanemsu, aizvedishu maminju uz Viini. To vinja uzzinaja, kad izlasija Privato Dzivi.  
 
lp:
Ciw Dagmāriņ! Izsaki savas domas par Regnāru Vaiveru,viņš tev liekas pievilcīgs un seksīgs? 
 
Dagmāra Legante:
Manas domas pec sova ir loti mainijusas uz labo pusi. Ja, vins ir pievilcigs virietis.  
 
es:
cau,dagmāra! kā jūties? vai tev neliekas, ka kristīnei nauda būtu noderējusi vairāk kā tev? (tas nav pārmetums,bet jautājums) 
 
Dagmāra Legante:
Nezinu, kam ta butu vairak noderejusi. ja vinja gribeja, vinjai vajadzeja palikt lidz galam. Nezinu. Es vispar biju noskanjota, ka paliksu otrajaa vieta. Toties varu pacukstet visiem, ka Kristine Spanija ir runajusies ar Penelopi Krusu!  
 
olissa:
Apsveicu ar uzvaru!!! Vai dzivojot dzungljos nepietruuka kosmeetika uv paareejaas sievishkjiigaas lietinjas?? 
 
Dagmāra Legante:
Es ari ikdiena nelietoju daudz kosmetikas. Ta ka tur man tas nepietruuka. Operatori gan teica, ka mes ar katru dienu izskatamies arvien smukakas.  
 
dace:
vai paarvareet bada sajuutu bija traki gruuti? Cik shova laikaa zudeeji svaru? Vai atgriezties «vecajaa» dziivee bija viegli? Mees lepojamies ar Tevi:) 
 
Dagmāra Legante:
Bijam pieradusi pie tira gaisa un klusuma. Pilseta loti jutas smakas, troksnji. Nebiju sevi redzejusi spoguli 2 nedeljas. Pec tam bija interesanti sevi redzet spogulii — redzeju sevi ka sveshu cilveku.  
 
Līga:
Atceros «Savādi gan» tevis atveidoto realitātes šova dalībnieces parodiju par Zani ar garajiem nagiem. Toreiz tev izdevās, bet šoreiz tev izdevās vēl labāk. Lai arī jums abām ir liela ārējā līdzība, tad nekādi nevar jūs salīdzināt pēc uzvedības un IQ. Es par tevi pat īkšķi neturēju, tāpat bija skaidrs, ka esi labākā un būsi līdere. Zvaigzne tu jau biji TV, tagad džungļos, bet zvaigžņu slimības pazīmes vēl neizpaužas. Paldies!!! 
 
Dagmāra Legante:
Noteikti ir bijusi ari zvaigznju slimiba, bet tagad jau bus pargajusi. Dazreiz zvaigznju slimiba nemaz nav iedomiba, vienkarsi tads cilveks ir.  
 
sidiuss:
chau dagmaar!vai tu briivajaa laikaa nodarbojies ar sportu?apsveicu ar uzvaru! 
 
Dagmāra Legante:
es esju uz A+S uz stepa aerobiku, tranazieriem. Bet gribu izmeginat dzudo, gribas kaut ko vairak vaiklibai. varbut kads var ieteikt ko piemerotu meitenei no cinjas veidiem?  
 
kga:
Sveika. Vai tiešām tur džungļos visi bijāt tik draudzīgi un smaidīgi kā izskatījās pa TV.  
 
Dagmāra Legante:
Patiesiba mes bijam vel draudzigaki un smaidigaki neka to vareja redzet TV. Jocigi bija skatities intervijas pec tam, kad uzzinajam lietas, ko nenojautaam. Lielaka problema bija valodu barjera. Igaunji nerunaja krieviski, tapec jutas atstumi. Manuprat, nepareizi bija sakuma, kad bija jaizbalso 2 cilveki. Mes vel viens otru nepazinaam. Pec tam tie, kas palika, tomer iemacijas sazinaties jebkadas valodaas.  
 
302. kabinets:
Sveiki, Dagmāra! Saki, lūdzu, vai tā ir taisnība, ka Tu savā laikā mācījies Datorlaboratorijā? Pie mums klīst tāda bauma, nezinu, vai tā ir patiesa? Kurā gadā? Mūsu bērni labprāt redzētu Tevi ciemos… 
 
Dagmāra Legante:
Kas ir datorlaboratorija? es isti nezinu, kas tas ir. Un macijusies tur es ari neesmu. Meginiet sazinaties ar Memo Sovu, varam atbraukt ciemos.  
 
pele mele:
Kāpēc vairs nav humora raidījums «savādi gan»? Bez tā kautkā pietrūkst šai dzīvē, vai būs kas līdzīgs vietā? ļoti gaidam. 
 
Dagmāra Legante:
Kaut kas bus. Vajag ieskrieties, lai viss aiziet.  
 
Laimiigais:
Apsveicu Dagmaaru. Vinja to bija pelniijusi. Jau no pirmaas dienas biju par vinju. Kaa vienmeer smuka, smaidiiga, atraktiiva un izpaliidziiga- tas man vinjaa patiik. Vienkaarshi gribu pateikt PALDIES ka Dagmaara uzvareeja un noveeleet panaakumus turpmakajaa dziivee. Es par Tevi!  
 
Dagmāra Legante:
Paldies! 
 
Milzu Lempis:
Dagmāra, ko lai Tev īsti pajautā?:) Es mulstu. Kāda mūzika tev patīk? ---- Piezīme Apollo: ja jautājums ir uzdots, tad māti aiz kājas uz to ir jāatbild.  
 
Dagmāra Legante:
Visada patik, Coldplay, Traviss, Prata Vetra, bet ari sintezeta patik. Smagais roks gan ta ne parak. To es nesaprotu.  
 
livagirl10:
vai tur Tev biezhi bija stress?  
 
Dagmāra Legante:
Stresa vispar nebija. To pienemu ka speli un piemerojos dotajiem apstakljiem.  
 
sweetest2:
Sveiki Dagmār! Vai Jums nešķiet, ka Ozols Jums uzdāvināja iespēju piedalīties finālā, speciāli nosaucot nepareizi Jūsu svaru? Vismaz tāds palika iespaids. Un ja tas tā bija — visu cieņu Ozolam. Bet Jums Dagmār, bija jābūt finālā, jo jūs tik sīksti turējāties!!! Malacis! Paldies par atbildi. 
 
Dagmāra Legante:
Ozols bija tiesam dzentelmenis, esmu parliecinata, ka ja vins tur butu bijis visu laiku, tad tada uzdavinasana nebutu iespejama. tad mes butu vienada situacija. Bet paldies Ozolam, ja vins domaja, ka man tur ir jabut. Lielais pluss mana apzinja ir tas, ka es tur biju no pirmas dienas. ja, iespejams, ka vins tiesam man uzvaru uzdavinaja. Bet vins bija loti priecigs par manu uzvaru. Lai vins ari gaida tusinju.  
 
ilze-bilze:
cavina, mes kopa studejam Kulturas skola, saki vai tev tas «tusina — skolas laiks» ir devis kaut ko noderigu dzive? Protams apsveicu ar lielo, jauko uzvaru!!! Priecigus svetkus. 
 
Dagmāra Legante:
Paldies! Tev ari priecigus svetkus. Kulturas skolas laiks bija loti jauks mana dzive. Tur macijas ari Jana Kalninja. Drosi vien, ka kaut ko ir devis, jo mes satiekam tos cilvekus, kas jasatiek. Tur bija gan runas maksla, gan aktiermaksla. Ta ir vertiga skola sev, ne tikai papiira delj. No ta laika esmu sakusi lasit gramatas.  
 
Pērs:
Vai tu esi brīva vai aizņemta meitene? Vai tev ir puisis?  
 
Dagmāra Legante:
Cik tev gadu? ;))) Domaju, ka es tomer esmu briva, jo precejusies neesmu, bernu nav. Ir daudz draugu, bet sirsninja paslaik ir briva.  
 
Jana:
Vai taisnība, ka tu vadīsi jaunu humora šovu? kad un kur to varēs redzēt? Par ko tas būs?  
 
Dagmāra Legante:
Neteiktu, ka tas bus jauns sovs un ka es to vadisu. LNT Jaungada Vakara bus stundu garsh raidijums Ta gadas stila. Ceru, ka nakosgad bus kaut kas jauns, visi esam savakusies un skatamies, vai pasi to varam izdarit. Nezinu vel, kura TV to vares redzet. Gribas kaut ko darit.  
 
goodgirl:
Vai Tev patika piedaliities «Džungļu zvaigznē"? 
 
Dagmāra Legante:
Pieredze nenaca par sliktu. Tas ir vienreizejas emocijas un pieredze. Tas ir nacis par labu cilveciska zinja, sac novertet lietas un draugus, attiecibas, noverte cik jauki ir majas, cik erti ir sedet uz diivana, dzert teju. Tadas ikdieniskas lietas, ko agrak nepamaniju. Sovam nepiekritu uzreiz, toreiz vel bija darba piedavajums. Nevareju izlemt, kas man butu labak. Tomer izlemu par labu sovam.  
 
pac:
Ar kuriem no lietuvieshu un igaunju shova daliibniekiem liidz shim briidim ir saglabaajushaas draudziigas/miljas attieciibas?  
 
Dagmāra Legante:
Ar Renati un Geltonu. Sutam messages, Geltona bija Riga, tad ari satikamies un paplapajaam. Gribetos visus satikt. Esmu solijusi uztaisit visiem tusinju. Kad beigsies svetku laiks, tad vares taisiit. Laiks, ko pavadijam dzunglos, mus tuvinaja. Neesam svesi cilveki.  
 
Jaņjaņ:
Kā tu domā, kāpēc dalībnieku balsojumā vairums nobalsoja tieši par tevi?  
 
Dagmāra Legante:
Domaju, ka renate un Koits balsoja, jo mes bijam finalaa visi. Bet kapec Janis balsoja par mani, es nezinu, biju loti parsteigta. Mums gan ar vinju nebija ipasi laba saskanja. Gruti mums bija sadzivot. Parejie balsoja par savejiem.  
 
Gastons:
Pārfrāzējot reklāmu — eņģelim IR aknas! Malacis!  
 
Dagmāra Legante:
Ja, ta bija interesanta reklama. Patiesiba tur neviens nebija loti parguris. Fiziski un morali tas nebija gruti, jo salust 2 nedeljas nevar. ja butu menesis, tad butu interesantak gan skatitajiem, gan dalibniekiem. Tad saktu nakt araa iistie dalibnieku «ES». manuprat, vajadzeja but ilgak un grutak. Lai gan ja, dzirdu apbrinu no daudziem. Man skiet, ka Robinsoniem bija grutak.  
 
oldzens:
Dagmāra ir tiešām nopelnījusi godīgi veicot visus šova komiksus, Malacis, ar lielo burtu.  
 
Dagmāra Legante:
Paldies.  
 
Kukū:
Tev nebija pretīgi dzert to suslu? Kurš no visiem pārbaudījumiem tev bija visgrūtākais?  
 
Dagmāra Legante:
Uzdevumi bija vienkarsi. Nav jaaizbrauc uz dzungljiem, lai speletu bernu speles. bet sula gan bija pretiga — piens, jelas olas, garneles, asinis, vel kaut kas… Dzert vajag neelpojot, tad nejut garshu. es to dariju nedomajot. Duaranu gan nevar aprakstiit, to nekur nedrikst ne vest, ne izvest. Smird pec puvusam olaam.  
 
Zirneklis:
Kaada palika vispozitiivaakaa un kaada — visnegatiivaakaa atminja no shova?  
 
Dagmāra Legante:
Pozitivaka un negativiaka ir lietainas naktis. Ta bija trakaka lieta. uzdevumi nebija gruti. Vislabakais iespaids ir par dzunglju varenibu. Tas nekad nebija redzets. Un neviens neko tadu nebija redzejis. gaidija, ka bus lidzigi ka Robinsonos, bet izradijas, ka ir riktigi dzilji dzunglji. daba jau pirmaja nakti paradija sevi — tumsa salijaam. Tadu dabu laikam nekad neredzesu. Iepaziti ari jauni cilveki. Piedzivojumi!  
 
zaika:
vai pēc šova ir kas mainījies tavā dzīvē, domāšanā, vērtību skalā?  
 
Dagmāra Legante:
Paldies, paldies. Sonedelj nak daudz apsveikumi, jo daudzi draugi nu ir uzzinajusi, ka es uzvareju. Tiesi svetdien naca apsveikumi no zinamiem un nezinamiem cilvekiem. tas bija tik sen — augusta, un es nevienam nebiju stastijusi par rezultatiem. pat savai maminjai. Tas visiem bija parsteigums. Man nebija gruti neizplapaties, ipasi tapec, ka tas bija speles noteikumos. Man pasai ari negribejas nozagt parsteiguma momentu. Tikai pirmajas dienas pec ierassanas gribejas padalities iespaidot, bet tiku tam pari un pec tam visiem teicu, ka es neko nezinu, lai skataas pasi.  

«Apollo»:
Paldies, Dagmāra, par sarunu! Paldies visiem, kas piedalījās čatā! 
 
Dagmāra Legante:
Paldies visiem par laba velejumiem.  
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp