Tālavas zelts tiek Kasparam Bindemanim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No Ekspedīcijas m.l

Visi Kaspara Bindemaņa kreditori nu var līksmot, jo multimākslinieks vakar kļuvis par «Tālavas mantinieku», balvā saņemot 10 000 eiro.

Realitātes šova «Ekspedīcija» finālā LNT tiešraidē par skatītāju simpātijām cīnījās trīs izturīgākie Gaujas ekspedīcijas dalībnieki: aktrise Zane Burnicka, jaunais Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis un multimākslinieks Kaspars Bindemanis.

Pirms balsojuma beigām Zane solīja — ja uzvarēs, aizvedīs savu mammu ceļojumā uz Parīzi. Gints par 10 000 eiro būtu pircis šo to un mocīti, savukārt Bindemanis, ko pārējie šova dalībnieki ekspedīcijas laikā mīļi dēvēja par Milzi, apsolīja, ka nomaksāšot visus parādus un tad, ja vēl pietiks naudas, — iegādāsies fotoaparātu un kameru.

Ekspedīcijā piedalījās arī Šeila, Viktors Avramenko, Ērika Šmeļkova, Māris Šveiduks, Juris Millers, Gustavo, Rolands Laķis, Kārlis Kupčs, Natarādža, Rolands Zagorskis, Baiba Palkavniece, Gunta Virkava, Sarmīte Rubule, Leonīds Grabovskis un Māris Kučinskis.

Pērn par ekspedīcijas uzvarētāju kļuva aktrise un piecu bērnu māmiņa Diāna Zande.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu