Vīrietis izglābj dzīvību krastā izskalotam delfīnam

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Internetā lielu ievērību izpelnījies video, kurā nofilmēta kāda vīrieša nesavtīgā rīcība, glābjot dzīvību krastā izskalotam delfīnam, raksta «The Telegraph».

Smaiļošanas instruktors Nauds Drejers stāsta, ka braucis gar pludmali un pamanījis, ka tur kaut kas smiltīs kustas. Vīrietis nolēmis noskaidrot situāciju un pietuvojoties ieraudzīja krastā izskalotu delfīnu.

«Viņš vēl nedaudz kustējās, tāpēc uzreiz zināju, ka viņš ir dzīvs. Es uzreiz nolēmu viņam palīdzēt. Gluži vienkārši izdarīju to, kas bija jādara. Nevarēju viņu tur atstāt,» viņš stāsta.

Vīrietis delfīnu ienesa ūdenī, un pēc nelielas piepalīdzēšanas delfīns iepeldēja atpakaļ jūrā.

«Es biju patiešām priecīgs. Pirms tam nebiju pārliecināts, vai ienešana ūdenī kaut ko dos. Nekad nevar zināt, kāpēc šie dzīvnieki ir krastā. Tomēr, par konkrēto runājot, domāju, ka viņš vienkārši rotaļājās, piepeldēja pārāk tuvu krastam un lielāks vilnis viņu iznesa krastā,» viņš stāsta.

«Tiklīdz delfīns apjauta, ka ir ūdenī, viņš aiznesās kā lode. Jauki,» priecājas glābējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu