Krauforde bērnu dēļ atsakās vēlreiz pozēt kaila

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Bijusī supermodele Sindija Krauforde nolēmusi, ka viņas laiks fotografēties žurnālam «Playboy» ir pagājis, jo nevēlas, lai no tā ciestu viņas bērni. 

Krauforde noraidījusi piedāvājumu vēlreiz pozēt slavenajam vīriešu žurnālam, jo viņas dēls Preslijs jau ir piecus gadus vecs.

38 gadus vecā divu bērnu māte pieklājīgi atteikusies no «Playboy» tagad jau trešā piedāvājuma atkailināties, lai parādītos žurnāla attēlos. Krauforde pēdējo reizi pozēja vīriešu žurnālam 1999. gadā — pirms viņa kļuva par māti. Tagad viņa uzskata, ka pozēšana nebūtu tā vērta, lai viņas dēlam vajadzētu saskarties ar izsmieklu spēļu laukumā.

«Tagad, kad man ir bērni, tas ir citādi. Manam dēlam ir pieci gadi, un viņš pagaidām nav īpaši zinošs, tomēr es negribētu, lai par viņu zobotos,» stāstīja Krauforde. «Herbs Ritss — fotogrāfs, kurš abas reizes ar mani strādāja, ir nomiris, un es nezinu, vai uzticētos kādam citam.»

Krauforde, kas savulaik bija precējusies arī ar Ričardu Gīru, pašlaik dzīvo laulībā ar Rendu Gerberu un bija pirmā supermodele, kas parādījās žurnālā «Playboy».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu