Foto: hpworld.com

Korporācijas «Hewlett-Packard» direktoru padome informē, ka šā gada 9. februārī kompānijas valdes priekšēdētāja un prezidente Karltona Fiorina (Carleton S. Fiorina) atkāpusies no amata.

Par kompānijas vadītāja vietas izpildītāju uz nenoteiktu laiku iecelts «HP» finanšu direktors Roberts Veimans (Robert P. Wayman), savukārt «HP» ilggadējā direktore Patrīcija Danna (Patricia C. Dunn) kļuvusi par direktoru padomes priekšēdētāju.

«HP» paziņojumā apgalvots: «Karltona Fiorina ar savu darbību  un stratēģisko plānošanu veicinājusi kompānijas «Hewlett-Packard» attīstību. Viņas mērķtiecība ir palīdzējusi uzņēmumam ilgus gadus saglabāt līderpozīcijas un konkurētspēju. Direktoru padome pateicas viņai par sešus gadus ilgo darbu kompānijas labā un turpinās darbu pie veiksmīgas kompānijas ilgtermiņa stratēģijas īstenošanas.»

«Lai arī mani un direktoru padomes viedokļi par «HP» stratēģijas veiksmīgu īstenošanu atšķiras, es respektēju tās lēmumus. «HP» ir lieliska kompānija, kuras darbiniekiem es novēlu veiksmi nākotnē,» stāsta Fiorina. Tā vien rādās, ka gluži bez domstarpībām Fiorinas un «HP» šķiršanās nav vis notikusi... Par to, kas tad īsti stāv aiz šīs šķiršanās, lasiet pievienotajos interneta resursos.

Šā gada 16. februārī «Hewlett-Packard» plāno paziņot par pirmā finanšu gada ceturkšņa rezultātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp