Foto: «Wave Systems»

Uzņēmums «Sonex Infrastructrure Solutions Group» parakstījis līgumu ar ASV korporāciju «Wave Systems» un sāks izplatīt šīs kompānijas IT drošības risinājumu «Embassy Trust Suite».

Mūsdienās arvien vairāk datoru tiek aprīkoti ar īpašām drošības mikroshēmām, uzticamas platformas moduļiem (TPM — Trusted Platform Module). Šīs mikroshēmas atbilst specializētajiem standartiem, kurus izstrādā alianse «TCG» (Trusted Computing Group), ko veido lielākās pasaules kompānijas, datortehnikas un programmatūras ražotāji. «TCG» locekles «Wave Systems» drošības risinājumi ir domāti darbam ar TPM mikroshēmām, kas ir savietojamas ar «TCG» standartiem.   

«Embassy Trust Suite» informācijas drošības risinājumam, kuru «Sonex» izplatīs, ir ļoti plašas izmantojuma iespējas, to ir vienkārši uzstādīt un lietot, kā arī ērti pārvaldīt informācijas sistēmu administratoriem. Šis risinājums, kas lietojams kopā ar TPM moduļiem, nodrošina uzticamu svarīgas informācijas aizsardzību. 

«Droša, uzticama un privāta darba ar datoru nodrošināšana ir viena no aktuālākajām problēmām,» uzsver «Sonex Infrastructrure Solutions Group» ģenerāldirektors Henriks Genutis (Henrikas Genutis). «Vēlamies saviem klientiem palīdzēt šīs problēmas atrisināt, tāpēc par saviem partneriem izraugāmies vadošās šās jomas kompānijas. Salīdzinot alternatīvus risinājumus, nolēmām, ka «Embassy Trust Suite» ir viens no labākajiem risinājumiem un atbilst svarīgākajām datu un autentiskuma aizsardzības, kā arī informācijas piekļuves prasībām.»

«Embassy Trust Suite» ir pielāgots darbam ar «Microsoft Office» biroja programmām un visus informācijas drošības uzdevumus veic intuitīvā un viegli saprotamā formā. Šā risinājuma iespējas aptver datu kolekciju un katalogu aizsardzību, elektroniskā paraksta līdzekļu, personiskās informācijas — lietotājvārda, paroles u. c. — aizsardzību, kā arī citas informācijas drošības iespējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp