«IBM» — pasaules serveru pārdošanas līderis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: studentenrabatt.ch

Februāra nogalē izpētes kompānija «Gartner» paziņoja, ka 2004. gada pēdējā kvartālā «IBM» bija vadošais serveru piegādātājs un ierindojās 1. vietā pēc ieņēmumiem no pārdotajiem serveriem pasaulē.

Pēc «Gartner» datiem, «IBM» ieguva 2. vietu uz «Intel» bāzēto «Linux» un «Windows» serveru ieņēmumos un 1. vietu «Unix» serveru ieņēmumos.

«Gartner» dati rāda, ka «IBM» pasaules tirgū ieņēmumu ziņā attiecībā pret 2003. gada datiem ir uzlabojis savas pozīcijas. Galvenie ieguvumi:

  • «IBM» nostiprināja līderpozīcijas kopējā serveru ieņēmumu ziņā attiecībā pret 2003. gadu;
  • «IBM» bija līderis «UNIX» ieņēmumos pasaulē 2004. gada 4. ceturksnī;
  • «IBM» ierindojās 2. vietā pēc pārdotajiem serveriem, kas izmanto «Intel» procesorus («Itanium», «Pentium», «Xeon», «Celeron») un strādā ar «Windows» un/vai «Linux» 2004. gada 4. ceturksnī;
  • «IBM» bija lielākais pakešu serveru piegādātājs pēc ieņēmumiem 2004. gada 4. ceturksnī;
  • pirmo trīs vietu ieguvēju vidū 2004. gada 4. ceturksnī «IBM» bija ātrāk augošais piegādātājs «UNIX» ieņēmumu ziņā «UNIX», «Linux» un pakešu serveriem, salīdzinot ar 2003. gada rezultātiem.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu