Foto: «LG»

Dienvidkorejas koncerns «LG Electronics» pērn Baltijā iekarojis līderpozīciju vairākās produktu kategorijās, tajā skaitā monitoru jomā.

Pēc «LG Electronics» datiem uzņēmums pašlaik ir lielākais monitoru piegādātājs Latvijas tirgū. Tuvāko gadu laikā «LG» plāno iekarot līderpozīciju visās tā pārstāvētajās datortehnikas produktu kategorijās.

«Līderpozīciju mums nodrošināja jaunu šķidro kristālu un tradicionālo monitoru modeļu ieviešana, pievilcīga cenu politika un mērķtiecīgi realizēta uzņēmuma stratēģija. Mums ir milzīgs intelektuālais potenciāls un savus produktus regulāri pilnveidojam, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. «LG» tehnoloģiskos risinājumus izmanto arī mūsu konkurenti,» panākumus komentē Sergejs Samoiļenko, «LG Electronics» pārstāvis Baltijas valstīs.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad «LG Electronics» prioritāte Baltijas tirgū ir šķidro kristālu (LCD) monitori. Latvijas pircējiem jau pieejama īpaši plānu monitoru sērija ar modernu dizainu un jaunākajām tehnoloģijām attēla jomā — PIP, Auto Pivot, SRS WOW un citām. Modernizēts arī tradicionālo monitoru dizains, kam uzņēmums prognozē ievērojamus pārdošanas apjomus.

«LG Electronics» tiecas iekarot Baltijas valstu tirgu arī klēpjdatoru segmentā. Kaut arī portatīvie datori ar «LG» preču zīmi tirgū parādījās tikai pirms diviem gadiem, uzņēmuma pieredze to ražošanā ir krietni ilgāka. Jau no 1997. gada «LG» savu speciālistu izstrādātos pārnēsājamo datoru modeļus izgatavoja citām pasaulslavenām kompānijām.

Latvijas tirgū parādījušies īpaši viegli un plāni klēpjdatori, kuros izmantota «Intel Sonoma» tehnoloģija, kā arī platekrāna portatīvo datoru sērija ar iespaidīgiem stereo skaņas parametriem, paplašinātu klaviatūru un iespēju autonomi lasīt DVD diskus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp