Foto: «HP»

Kompānija «HP» ir nolēmusi 2005. gadā īpašu uzmanību veltīt mobilo produktu izstrādei un ražošanai, un pasludinājusi šo gadu par «mobilitātes gadu».

Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt klientiem produktus, kas lietotājiem ļautu droši pieslēgties un koplietot digitālo saturu, informāciju un pakalpojumus.

«HP» plāno:

  • radīt mobilās iekārtas, kas ir piemērotas jebkuram uzdevumam. «HP» plāno tās padarīt drošākas, vienkāršāk lietojamas, personiskākas un savietojamākas ar pārējo skaitļošanas tehnoloģiju;
  • nodrošināt visu lielumu uzņēmumiem uz standartiem bāzētas infrastruktūras un mobilos risinājumus, kas ļautu palielināt to produktivitāti un piekļūt informācijai, kad vien tas ir nepieciešams;
  • palīdzēt tālsakaru pakalpojumu sniedzējiem attīstīt savus balss un datu tīklus, lai tie varētu pilnveidot personificētu, saturā bagātu pakalpojumu izveidi, piegādi un pārvaldību;
  • veidot industrijas apvienības, kas risina klientu problēmas un izmanto «HP» jaunākos produktus, pakalpojumus un infrastruktūru.

«HP Compaq» jaunie piezīmjdatori

Kompānija ir paziņojusi, ka uzsāk ražot vairākas jaudīgu biznesa piezīmjdatoru sērijas, paplašinot mobilo iekārtu piedāvājumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. «HP» arī paziņoja, ka ir uzsākta partnerība ar kompāniju «Nokia», piegādājot tai jaunās paaudzes viedās iekārtas, kas palīdzēs ieviest tirgū mobilo veidlapu apstrādes tehnoloģiju.

Jaunākajai «HP» biznesa piezīmjdatoru sērijai, kas tika īpaši radīta, lai datori izturētu tālos biznesa braucienus, ir tādas jaunas īpašības kā «HP Mobile Data Protection System», kas palīdz mazināt datu bojājumu risku, aizsargājot cieto disku no trieciena un vibrācijām. Lamināts, kas ir jaunāko tehnoloģiju produkts mobilajā skaitļošanā, ļauj radīt pret nodilumiem un švīkām izturīgu piezīmjdatoru, bet «HP Panel Protection System» palīdz aizsargāt ekrānu no bojājumiem, kad tas ir aizvērts.

«HP Compaq 8200», «6200», «6100» un «4200» biznesa piezīmjdatoru sērija piedāvā klientiem vēl nebijušu produktu un piederumu piesātinātību. Līdz ar to kompānija cer, ka šie datori palīdzēs sasniegt tās mērķi — atgūt pirmo vietu piezīmjdatoru tirgū pasaulē.

«HP iPAQ Mobile Messenger»

Lai nostiprinātu savas līderpozīcijas strauji augošajā viedo iekārtu tirgū, «HP» turpinās paplašināt arī «iPAQ» produktu līniju. Kompānija šogad plāno iepazīstināt ar vairākiem jauniem produktiem, kuros būs iekļautas jaunākās bezvadu tehnoloģijas.

Pirmais no šiem jaunajiem produktiem ir «HP iPAQ Mobile Messenger». Tajā ir integrēta bezvadu balss, ātrgaitas EDGE datu tīklošana un daudzpusīgas GPS navigācijas tehnoloģijas. «HP iPAQ Mobile Messenger» ir iebūvēta tastatūra, kas ļauj viegli rakstīt e-ziņojumus, piezīmes, tekstu un tūlītējos ziņojumus. Tā datu pārraides ātrumus ir līdz pat četrām reizēm lielāks nekā iezvantīklā.

Tie klienti, kas strādā «Microsoft Exchange 2003» vidē, var izmantot risinājumu, kas tālu pārsniedz pamata, uz tekstu balstīto e-ziņojumu iespējas. Tas nodrošinās pilnu sinhronizāciju ar pastkasti, kalendāru, kontaktinformāciju utt. Tie uzņēmumi, kuri neizmanto «Exchange», varēs izmantot jauno «HP Hosted Microsoft Exchange Email Solution».

Lai «iPAQ» iekārtās nākotnē atbalstītu arī «GoodLink» programmatūru, «HP» plāno sadarboties ar «Good Technology».  «HP iPAQ» iekārtu un «GoodLink» programmatūras apvienojums nodrošina bezvadu piekļuvi korporatīvajam e-pastam, kalendāram, kontaktinformācijai u. c., kas tiek pārvaldīta caur «Microsoft Outlook» un «Exchange» vidēm. «iPAQ» un «GoodLink» apvienojums nodrošina vēl nebijušu risinājumu e-pastam, pilnu «Outlook» sinhronizāciju un robustu iekārtas pārvaldību un drošību.

«Mobile Forms Processing»

Šodien uzņēmumu un valsts sektora klientiem nepieciešami tādi mobilie risinājumi, kas integrē  papīra un digitālās darbplūsmas vienā pārvaldāmā un drošā IT infrastruktūrā. Tādejādi, lai nodrošinātu jaunu risinājumu veidlapu apstrādei, «HP» un «Nokia» ir paziņojušas par vienošanos apvienot papīra un digitālās darbplūsmas ar mobilo tehnoloģiju.

Jaunais «Mobile Forms Processing» risinājums digitalizēs darbplūsmas, pielāgojot esošās papīra veidlapas mobilajiem lietotājiem, kuri pēc tam var  nolasīt šos datus, izmantojot «Nokia» mobilo iekārtu, un reālā laikā pārraidīt šo informāciju savam uzņēmumam. Šāds saistītais piedāvājums nodrošina klientiem pilnīgu risinājumu, apvienojot «HP Forms Automation Solution» programmas un drukāšanas pēc pieprasījuma iespējas ar «Nokia Digital Pen» mobilitāti un «Nokia» mobilo tālruņu piedāvājuma daudzveidību. Kompāniju sadarbības plānos ietilpst arī kopējas programmas ieiešanai tirgū un tirdzniecības programmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp