Džeinai Fondai uzspieda grupveida seksu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinodīva Džeina Fonda atklāja, ka aktrises «nežēlīgais» bijušais vīrs viņu piespiedis nodarboties ar seksu trijatā.

Savā autobiogrāfijā, kas aprīlī iznāks ASV, Fonda vaļsirdīgi stāsta par līdz šim noslēpumaino laulības dzīvi ar režisoru Rožē Vadimu.

«Man ar Rožē Vadimu tas nozīmēja atvest uz mūsu gultu vēl vienu sievieti,» viņa raksta.

Aktrise apraksta arī kādu gadījumu, kad Vadims pasūtījis rudmatainu prostitūtu no eskorta pakalpojumu aģentūras Francijā, raksta «Daily Mail».

Pēc Fondas rakstītā, Vadims, kas pirms tam bija precējies ar Brižitu Bardo, mudinājis viņu atrast vēl kādu sievieti, kas piekristu pievienoties laulātajam pārim gultā. Vīrs arī aicinājis viņu izmantot apgūtās iemaņas no prostitūtas lomas 1971. gada filmā «Klute», par ko viņai piešķirta «Oskara» balva.

Fonda stāsta, ka piekritusi īstenot seksuālās vēlmes, jo Vadims viņai licis justies «tālai no ideāla» un teicis, ka aktrises pienākums esot apmierināt vīra seksuālās fantāzijas.

Viņa vaino bijušo vīru, kurš bija režisors viņas filmai «Barbarella», par ēšanas traucējumiem, kas sabojāja viņas dzīvi: «Es vairs neko neēdu, izņemot maizes garozu un malas no viņa franču siera.»

Fonda apprecējās ar Vadimu 1967. gadā, bet izšķīrās 1973. gadā. Režisors, kuru viņa raksturo kā «nežēlīgu sieviešu nīdēju», nomira 2000. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu