Foto: «HP»

Kompānija «HP» paziņojusi par virkni jaunu digitālo fotoaparātu, kas tirdzniecībā parādīsies jau aprīļa vidū.

Kopumā šopavasar nāks klajā pieci jauni digitālo fotoaparātu modeļi, ieskaitot arī maztirāžas «HP Photosmart BMW Williams.F1 Team Special Edition Digital Camera R607». Pilnīgi jaunu mazcenas digitālo fotoaparātu līniju aizsāk kameras «Photosmart M22» un «Photosmart M23» ar četru megapikseļu izšķirtspēju. Savukārt modeļi «Photosmart M417» un «Phostosmart R717» nomaina modeļus «Photosmart M407» un «Phostosmart R707», piedāvājot jaunas iespējas un lielāku attēlu izšķirtspēju.

Visas jaunās kameras vieno vairākas kopīgas īpašības: kvalitāte, vienkāršība un stils. «HP Photosmart R717» fotokamerai ir izturīgs nerūsējoša tērauda karkass, «HP Photosmart M417» — unikāla ergonomiska satvēriena iespēja, savukārt «HP Photosmart M22» un «M23» digitālajām fotokamerām ir jauns, pret apkārtējās vides ietekmi noturīgs vienlaidmetāla korpuss.

Lai drukātajām fotogrāfijām nodrošinātu nevainojamas krāsas, visas jaunās digitālās fotokameras apgādātas ar «HP» laboratorijās izstrādātajām «HP Real Life» tehnoloģijām, arī ar «Adaptive Lighting» tehnoloģiju, kas uzlabo attēlu kontrastu. Tāpat visas kameras ir apgādātas ar «HP Instant Share» funkciju, kas atvieglo uzņemto attēlu pārvaldību. 

Īpaša kamera «Williams.F1» komandai

Lai personificētu vienu no vispieprasītākajām fotokamerām, šogad sadarbībā ar «BMW» radījusi «HP Photosmart» «BMW Williams.F1» komandas speciālizlaiduma digitālo fotokameru. Tumšzilā fotokamera, kas radīta auto un sacīkšu entuziastiem, ieslēdzot rūc tāpat kā motors, un tai ir neatkārtojams noformējums — kolekcionāru sudraba naudas gabals, kurā iespiesti «HP» un «BMW» logotipi.

Šī ir jau otrā «HP» personificētā fotokamera. Pirmā bija «HP Photosmart Harajuku Lovers» digitālā fotokamera, ko «HP» izstrādāja kopīgi ar dziedātāju, aktrisi un tagad arī modes dizaineri Gvenu Stefanī. «HP» kopā ar Stefanī izstrādāja dizainu digitālajai kamerai, kas patiktu pusaudžiem un jauniešiem — tai tirgus daļai, kurā Stefanī ir ieguvusi milzīgu atzinību un ietekmi. Abas maztirāžas izlaiduma digitālās fotokameras ir «HP Photosmart R607» stilizētas versijas.

«HP» piedāvā fotokartītes

Papildinot «HP» fotolīdzekļu piedāvājumu, «HP» jaunajā 4 x 8 collu «HP Premium Photo Cards» produktu līnijā iekļauta «HP Design Studio» programma ar vairāk nekā 100 zīmējumiem, kurus izveidojusi «AmericanGreetings.com». Šīs kartītes ļauj radīt un personificēt apsveikuma kartītes īpašiem gadījumiem.

«HP» paziņojusi arī par programmas «HP Image Zone Express» jaunu versiju, ko var bez maksas [s:6472]. «HP Image Zone Express» piedāvā ērti lietojamu programmas risinājumu, lai varētu skatīties, rediģēt, drukāt un koplietot fotogrāfijas ģimenē un ar draugiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp