Foto: «HP»

Kompānija «HP» paziņojusi par diviem jauniem fotodrukas produktiem: printeri «HP Photosmart 8750 Professional Photo» pusprofesionāļiem un «HP Designjet 90» profesionāļiem.

Lai aizpildītu eksistējošo tukšumu starp fotoprinteru piedāvājumu profesionāļiem un amatieriem, «HP» sākusi ražot produktus pusprofesionāļiem. Pirmais no šādiem produktiem ir «HP Photosmart 8750 Professional Photo» printeris. Jaunā «HP 101 Blue Photo Inkjet Print» kasetne ļauj ar šo printeri izdrukāt deviņu krāsu tintes fotogrāfijas ar ievērojamiem attēla uzlabojumiem attiecībā uz spilgtajiem zilajiem toņiem, ieskaitot fotogrāfijas ar dabasskatiem, jūras ainavām un sporta notikumiem. Papildus tam «Photosmart 8750» ir krāsu pārvaldības kontroles iespēja.

«HP Photosmart» printeri apvienojumā ar «HP Vivera Inks» tintēm un «HP Premium» un «Premium Plus» fotopapīriem piedāvā optimālu risinājumu attēla kvalitātei un tā noturībai pret izbalošanu, nodrošinot vairāk nekā 100 gadu gaismizturību, fotokopijai atrodoties zem stikla, un vairāk nekā 200 gadus, tai atrodoties albumā.

Savukārt profesionāļiem «HP» paplašina piedāvājumu ar jauno «HP Designjet 90» sērijas produktu — 45 centimetru fotoprinteri, kura izdrukām ir augsta krāsu atbilstība reālajām un izcila noturība pret krāsas izbalēšanu.

«HP Designjet 90» sērijas printeri fotoattēliem nodrošina īpaši augstas kvalitātes krāsas, savukārt «HP Professional Color Technologies» nodrošina profesionālas krāsu pārvaldības iespējas. Ar «Designjet 90» var drukāt pastkartes izmēra attēlus, pilnas krāsu gammas attēlus vai reklāmas attēlus uz C+ izmēra papīra un ar ruļļa papīra padeves iespēju kā opciju, drukājot izmērā līdz pat 18 collām. Tāpat «HP» piedāvā sešu krāsu risinājumu izdrukas izmēram A2+/C+ (līdz pat 45 x 58 cm), nodrošinot arī «Mac» pieslēgumu.

Lai digitālās fotogrāfijas produktu jomā varētu piedāvāt daudzveidīgākus un kvalitatīvākus risinājumus, «HP» sadarbojas ar šīs industrijas līderiem, piemēram, ar «Creo's Leaf» (digitālās fotokameru aizmugures un skeneri), «GretagMacbeth» (programmatūras un aparatūras profilēšana, kas pielāgota «HP Designjet 90» sērijas produktiem), kā arī «Adobe Photoshop» (fotoattēlu pārveidošana un uzlabošana).

«HP Photosmart 8750» ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 343 lati, un tas tirdzniecībā parādīsies šā gada aprīlī, savukārt «HP Designjet 90» ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir  913 lati, un tas Latvijā būs nopērkams jūnija vidū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp