Jolantai Gulbei barteris ar Roberto

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pateicoties Roberto, Jolantai Gulbei ir iespēja atjaunot savas zināšanas itāļu valodā.


Dziedātāja un bijusī realitātes šovu vokāla pasniedzēja Jolanta Gulbe ar bijušo «fabrikantu» Roberto Meloni noslēgusi vienošanos. Izrādās, ka Jolanta bijušajam «fabrikantam» regulāri māca dziedāšanas pamatus, savukārt Sardīnijā dzimušais «fabrikants» Jolantai palīdz apgūt itāļu valodu.

Jolanta stāsta, ka itāļu valodu nopietni mācījusies jau divus gadus, taču, strādājot realitātes šovos, slodze bijusi tik liela, ka mācības bijis jāpārtrauc. «Nejauši vienā klubā satiku Roberto, un viņš man piedāvāja noslēgt barterdarījumu. Jāteic, ka pret romāņu cilts valodu saimi man ir īpaša mīlestība. Jau pašlaik dziedu portugāļu valodā, katru gadu braucu uz Itāliju. Parasti ceļojumos esmu devusies viena, taču šogad arī vīru vedīšu atklāt Romu!» plāno Jolanta.

Savu skolnieku Roberto Jolanta raksturo kā centīgu. Un, lai gan bijušais «fabrikants» nepārzinot pat dziedāšanas pamatus, tomēr viņa mērķtiecība radījusi pedagoģē pārliecību, ka Roberto vēl kļūs par labu dziedātāju.

Tikmēr pati Jolanta cīnās par sava albuma tapšanu — pašlaik tiek ierakstītas vairākas jaunas dziesmas, tāpēc iespējams, ka albums klajā varētu nākt jau šoruden. Visiem, kam tuva džeza un bosanovas mūzika, Jolantas priekšnesumus iespējams klausīties klubā «Spalvas pa gaisu», džeza klubā «Līze», «Balzambārā» un klubā «Casablanka».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu