Foto: «HP»

Kompānija «HP» oficiāli paziņojusi par jaunas firmas zīmes — «HP Vivera» tintes — ieviešanu Eiropas tirgū. ASV «Vivera» tintes iepazina jau pagājušajā gadā, bet Latvijā tās būs pieejamas no maija.

Jaunās «HP Vivera» tintes, lietojot kopā ar «HP» printeriem un  papīru, nodrošinās augstu attēlu kvalitāti un izturību pret izbalēšanu. «HP Vivera Inks» zīmola vārds turpmāk parādīsies uz atsevišķu «HP» drukas un tintes kasetņu, kā arī uz «Premium Plus Photo» papīru un printeru iepakojumiem, tādējādi norādot, ka šie produkti ir piemēroti  lietošanai kopā ar «Vivera» tintēm.

Drukas kvalitātes pamatā ir augstvērtīgu sastāvdaļu, tintes formulu un ražošanas procesu izmantošana, tāpēc veidojas dzidras un izteiksmīgas krāsu kombinācijas. «HP» tintes ir sarežģīti, specifiski ķīmiski savienojumi, kā radīšanai tika patērētas vidēji 12 000 inženieru/zinātnieku stundas, kuru laikā tika izmēģinātas 100 dažādas formulas. Tikai aptuveni pēc triju gadu ilga izmēģinājumu perioda jaunā tinte tika sertificēta lietošanai ar «HP» strūklprinteriem.

«HP Vivera» tintes, lietojot «HP» printeros kopā ar «HP» papīriem, kā apliecina «Wilhelm Imaging Research» (WIR) testi, ir noturīgas pret izbalēšanu ievērojamu laika periodu: triju krāsu izdrukām noturība saglabājas 82 gadus, sešu un astoņu krāsu izdrukām līdz 108 gadiem, bet melnbaltajai drukai — līdz 115 gadiem.

«WIR» laboratorija paziņojusi, ka ar «WIR» sertificētu testa zīmogu turpmāk apzīmēs «HP Premium Plus Photo» papīru. Zīmogs apliecinās lietotājiem, ka attiecīgais «HP» papīrs un atbilstošā «Vivera» tinte izturējuši «WIR» testus un var tikt lietoti par pamatu citu zīmolu tinšu un papīru izturībai pret izbalēšanu, salīdzināšanai.

Jaunais zīmols «Vivera Inks» ietver sevī «HP» pētījumu par druku izstrādātās vērtības un 20 gadu ilgo pieredzi drukas industrijā. Daudzu gadu garumā «HP» ir pazīstams kā drukas un attēlveidošanas eksperts, kas 1979. gadā radīja termo strūkltehnoloģiju, bet tagad piedāvā jaunu deviņu krāsu drukas sistēmu.

Jaunās «HP Vivera Inks» sērijā galapatērētājiem iekļautas tintes «HP 101 Blue Photo Inkjet Print» kasetne un «HP 102 Grey Photo Inkjet Print» kasetne koplietošanai ar jauno «HP Photosmart 8750» (Latvijā nopērkams no aprīļa vidus). Biznesa klases lietotājiem piemērotāki būs «HP 85 Ink» un jaunais «HP Designjet 90» (Latvijā būs no jūnija vidus).

«HP Home Photo Pack» ietverti «HP 344 Tri-Colour Inkjet Print» kasetne ar «HP Vivera» tintēm (14 ml), 130 bezmalu lapas 10 x 15 cm «HP Premium Plus Photo» papīra un hiperteksta norāde «URL HP Image Zone Express Photo» programmatūras lejupielādei. Komplekta vidējā cena Latvijā būs 36 lati (bez PVN)

Savukārt «HP Pro Photo Pack» ietverti «HP 343 Tri-Colour Inkjet Print» kasetne ar «HP Vivera» tintēm (7 ml), «HP 348 Photo Inkjet Print» kasetne ar «HP Vivera» tintēm (13 ml), 120 bezmalu lapas 10 x 15 cm «HP Premium Plus Photo» papīra un hiperteksta norāde «HP Image Zone Express Photo» programmatūras lejupielādei. Šā komplekta vidējā cena Latvijā būs 45 lati (bez PVN).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp