Balstiņa sapinies «draugos.lv»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rolands Laķis jeb pazīstamais realitātes šovu Balstiņa jau maija beigās piedalīsies vērienīga tusiņa organizēšanā, kas aicinās interneta portāla «Draugiem.lv» apmeklētājus savus draugus satikt klātienē.

Jau rakstījām, ka līdzšinējo realitātes šovu Balstiņa jeb Rolands Laķis aizgājis no darba TV5. Pašlaik viņš darbojas reklāmas studijā «Trests».

Arī šajā darbā par vērienīguma trūkumu Rolands nevar sūdzēties, jo jau 28. maijā «Trests» Rīgas kinostudijā, sadarbojoties ar interneta portālu «Draugiem.lv», rīko plašu pasākumu «Tautas. Draudzība. Festivāls».

Kā stāsta Rolands, festivāla idejas autors ir Artis Dzērve jeb Carlos. «Kādreiz padomju gados tika organizēti tautu draudzības festivāli, tāpēc mūsu doma bija veidot zināmu sasaisti ar pagātni. Un kāpēc gan neaicināt portālā reģistrējušos cilvēkus, savus draugus, satikt arī patiesajā dzīvē?» jautā Rolands.

Viņš pats gan šajā portālā nav reģistrējies. «Laikam esmu vecmodīgs, jo piederu pie tiem, kam īstajā dzīvē patīk komunicēt. Bet šajā portālā ir reģistrējušies mani bērni, un es šajā faktā neko sliktu nesaskatu. Bērni man vaicā, kad arī es reģistrēšos, jo viņi grib mani uzaicināt draudzēties. Tas pats par sevi man ir liels pagodinājums,» uzsver Rolands.

Festivālu apmeklēt varēs vienīgi portāla «Draugiem.lv» lietotāji. Šis būs pirmais pasākums, kurā nebūs drukātu biļešu — tās varēs iegādāties tikai portālā, norēķinoties ar maksājumu kartēm vai zvanot uz servisa numuru.

Tiem, kas festivālu apmeklēs, visās trīs Rīgas kinostudijas zālēs būs iespēja klausīties pasaules topklubu mūziku. Festivālā uzstāsies mūziķi no Detroitas, Atlantas, Barselonas un Berlīnes, kā arī vietējās grupas «The Hobos», «The Movies», Gustavo un citi zināmi mākslinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu