Zagorskis atkal «Ekspedīcijā»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Jansons

Aktieris Rolands Zagorskis, visticamāk, arī šogad dosies realitātes šovā «Ekspedīcija». Lai gan starp šova rīkotājiem un aktieri nekāda rakstiska vienošanās nav noslēgta, tomēr Rolands atzina, ka viņam šāds priekšlikums ir izteikts.

Turklāt šogad Zagorskis tiek aicināts nevis kā viesis, kurš šovā pavada dažas dienas, bet gan kā dalībnieks. «Īsti prātīgs jau es neesmu, ja jau piekrītu atkal «Ekspedīcijā» piedalīties. Bet rīkotāji uzstāja, ka šovs, pateicoties man, būs interesants un saistošs…» — tā Zagorskis.

Viņam gan netiek izpausts, kur šogad noritēs «Ekspedīcijas» darbība. «Es baidos, ka tikai mūs nenomitina uz Roņu salas…» joko Zagorskis.

Aktieris šovasar piedalīsies arī Baltijas valstu kopprojektā — filmas «42» uzņemšanā. Tā kā filmas un realitātes šova veidotāji savā starpā esot vienojušies, Zagorskim nebūšot problēmu piedalīties abos projektos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu