Aina šovā apsaldējusies un apdegusi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

27. maijā bija skatāms pēdējais šīs sezonas šova «Aina» raidījums. Izvērtējot, kā šī sezona pagājusi, šova vadītāja Aina Poiša savas izjūtas salīdzina ar mešanos kā ledus aukstā, tā arī ļoti karstā ūdenī.

«Ja salīdzinu ar ūdens temperatūru, manas izjūtas gada laikā ir mainījušās no vienas galējības otrā. Nereti raidījuma scenārijs top pēdējā brīdī, un šajās reizēs pirms iziešanas skatītāju un dalībnieku priekšā jūtos, kā lecot aukstā ūdenī. Tad atliek vienīgi cerēt, ka mani nesaraus krampji. Bet ir arī brīži, kad scenārijs ir skaidrs, bet notiek kaut kas neparedzēts, un es jūtos, kā lecot karstā ūdenī, kur apdedzinos…» izjūtās dalās Aina.

Šajā sezonā intervēts turpat tūkstotis cilvēku, tāpēc Aina smej, ka pašlaik jūtas kā karuselī — no raidījumā gūtajiem iespaidiem reibst galva. Un tomēr… Kuri raidījumi Ainai īpaši ir palikuši atmiņā? «Varbūt uz vecumu esmu kļuvusi sentimentāla, bet man ļoti patīk pozitīvie raidījumi. Nesen šovā mums bija tēma «Mīlu meiteni no savas klases». Tajā piedalījās abi samīlējušies jaunieši un viņu vecāki, kuri izrādīja prieku par savu bērnu izvēli. Bērni raidījuma laikā saņēma vecāku svētību un atbalstu, un to redzēt bija ļoti patīkami,» atzīst Aina.

Pašlaik raidījuma vadītāja bauda brīvdienas — vasaras sākumā viņa nolēmusi padzīvot pie jūras Ventspils pusē, aizbraukt arī pie draudzenes uz Norvēģiju. Bet augusta sākumā Aina atkal ķersies pie darba, jo šajā laikā sāksies šova otrās sezonas raidījumu filmēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu