Foto: Reklāmas foto

Tieši pirms nedēļas Bangkokā par «Miss Universe 2005» tika kronēta kanādiete Natālija Glebova. Latvijas pārstāve Ieva Kokoreviča iekļuva piecpadsmit pasaules skaistāko meiteņu vidū. Atgriezusies no Taizemes, pirmā titula «Miss Universe Latvija» ieguvēja ir gatava dalīties savos iespaidos.

«Emocijas ir tikai un vienīgi labas,» atzīst Ieva Kokoreviča. «Tas bija kā pasakā, bet — nenormāli grūtā pasakā… Vienīgais mīnuss bija tas, ka naktī gulējām tikai trīs četras stundas. Tā var izturēt pāris dienu, bet izturēt gandrīz mēnesi bija ļoti grūti.»

Divdesmitgadīgā «Miss Universe Latvija 2005» viesnīcā mitinājusies vienā numurā ar Kanādas pārstāvi Natāliju Glebovu, kas, kā izrādījās, finālā plūca uzvaras laurus. «Sadzīvojām labi,» smaida Ieva un atzīst, ka viņai būs daudz padomu nākamajai konkursa «Miss Universe Latvija» uzvarētājai.

Konkursa laikā dalībnieces piedalījās daudzos oficiālos pasākumus, piemēram, tikās ar Taizemes premjerministru un vakariņoja kopā ar karalisko ģimeni. «Piedalījāmies arī AIDS veltītā pasākumā. Uzzināju daudz jauna, un man gribētos tajā dalīties, jo HIV/AIDS problēma ir ļoti nopietna.»

Latviešu bārbija pret mākslīgo skaistumu

Ieva Kokoreviča neslēpj, ka konkursa pēdējā nedēļā dalībnieču vidū valdījusi sīva konkurence. «Meitenes sāka cīnīties, jo daudzām no viņām šis konkurss ir visa dzīve! Biju pārsteigta, ka lielākajai daļai meiteņu ir veiktas pat vairākas plastiskās operācijas un gandrīz nevienai nav dabisko matu,» stāsta Ieva. Arī daudzi skaistumkonkursu eksperti slavēja latvietes dabisko skaistumu, pielīdzinot viņu «brīnišķīgai lellei ar zilām acīm un blondiem matiem».

Latvijas pārstāve konkursa kopvērtējumā ieguva augsto septīto vietu un ar savu sniegumu ir apmierināta. «Tā bija vienreizēja iespēja, un es esmu bezgala priecīga! Būs gan nedaudz jāpaārstējas, jo pāris kāju pirkstus vairs nejūtu un arī mugura liek sevi manīt. Augstpapēžu kurpes vairs nav mani mīļākie apavi…» ar smaidu rezumē Ieva, pierādot, ka skaistums prasa upurus.

Konkursa fināla šovu telekompānija TV3 translēs šo sestdien, 11. jūnijā, plkst. 22.10.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp