«Mēmais šovs» maina plānus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šovasar producentu grupa «Mēmais šovs» atteikusies no ieceres uzņemt mākslas filmu, kuras darbība risināsies birojā. Tā vietā tiks uzņemta filma par hokeju, kā arī turpinājums humoršovam «Brīnumzeme».

Pirms kāda laika rakstījām, ka jūlijā «Mēmais šovs» iecerējis sākt filmēt jaunu mākslas filmu, kuras darbība risināsies birojā. Tā kā daudzi aktieri šai laikā nevarot izbrīvēt laiku, šīs filmas uzņemšana atlikta uz nākamo gadu.

Taču augustā «Mēmais šovs» turpinās filmēt humoršovu «Brīnumzeme», kā arī sāks citas mākslas filmas par hokeju filmēšanu. Tās režisors būs jokotājs un «Radio Star FM» «rīta puisis» Aldis Kalniņš. Scenāriju šai filmai rakstīs scenārists no Kanādas.

Abos projektos lomas paredzētas arī Janai Duļevskai. Mākslas filmā viņa kopā ar Baibu Sipenieci atveidos dakterīti. Vēl šai projektā spēlēs aktieri Andris Bulis, Valters Krauze, Juris Bartkevčs un citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu