Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTP) šodien nolēma izteikt brīdinājumu Latvijas Televīzijai (LTV), jo tās ēterā mūziķim Andrim Kivičam tika ļauts risināt personīgo konfliktu ar brīvdienu žurnāla «Vakara Ziņas» redaktoru Juri Milleru, aģentūru LETA informēja NRTP.

Jau ziņots, ka 14. jūlija raidījumā «SeMS sarunas» Kivičs aicināja izrēķināties ar Milleru. Millers pēc raidījuma vērsās NRTP un Ģenerālprokuratūrā, aicinot izvērtēt, vai raidījuma vadītāju un veidotāju rīcība nav krimināli sodāma. Žurnāla redaktors arī vēlējās no LTV piedzīt 4248 latus.

Pēcāk Millers un LTV noslēdza izlīgumu. Saskaņā ar izlīguma noteikumiem divdesmit darbdienu laikā pēc izlīguma apstiprināšanas nākamajā «SeMS sarunas» raidījumā LTV pārraidīs tekstu, kurā atvainosies Milleram televīzijas un raidījuma vadītāju — Kiviča un Sigitas Masānes — vārdā par aicinājumu uz vardarbību pret Milleru.

LTV apņēmusies arī trīs gadus neslēgt līgumu ar Kiviču par televīzijas raidījumu vadīšanu.

Kā ziņots, konflikts starp Milleru un Kiviču sākās par žurnālā «Vakara Ziņas» ievietotajām Kiviča draudzenes Danas Dombrovskas kailfotogrāfijām. Mūziķis piekāva žurnāla redaktoru un pēcāk raidījumā «SeMS sarunas» izteica nekorektus komentārus un aicināja skatītājus fiziski izrēķināties ar Milleru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp