TV3 šovasar iecerējusi skatītājiem parādīt visai skandalozu dokumentālo šovu par populāro dzie­dātāju Britniju Spīrsu. Filmā «Britnija un Kevins: pavisam privāti» dziedātāja stāsta par savām attie­cībām — iepazīšanos, randiņiem, saderināšanos un laulībām. Šovā iekļauti arī videomateriāli no Britnijas un Kevina slepenajām kāzām un dau­dzas citas privātas lietas.

Šovs sniedz ieskatu pasaules mēroga pop­zvaigznes Britnijas Spīrsas un viņas vīra — dejotāja Kevina Federleina — privātajā dzīvē. Ekskluzīvos un iepriekš neredzētos dokumentālajos materiālos Britnija un Kevins stāsta par savām attiecībām — iepazīšanos, randiņiem, saderināšanos un laulī­bām. Lielāko daļu šova materiālu Britnija un Ke­vins nofilmējuši paši. Tajā redzami fragmenti no koncertturnejām, Britnijas koncertiem un videoklipiem, kā arī pāra intervijas. Šova no­slēguma sērijā iekļauti unikāli videomateriāli no Britnijas un Kevina slepenajām kāzām.

Britnija šovā šokē ar atklātību. Jau pirmajā šo­va sērijā viņa tincina dejotājus par viņu seksuālo dzīvi un atklāj, ka abi ar Kevinu dienas laikā mī­lējušies trīs reizes… Turpmākajās sērijās varam vērot Britnijas un Kevina tuvināšanos un jūtu uzplaukšanu: dziedātāja nervozē pirms pirmās uz­stāšanās simpātiskā dejotāja klātbūtnē, savukārt Kevins, vēlēdamies nokļūt tuvāk mīļotajai, teju sakaujas ar Britnijas miesassargu Mo… Bet tas ir tikai šova sākums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp