Četrkājainie mājas mīluļi var atpūsties SPA centrā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar četrkājaino modeļu skati jancīgos apģērbos atklāts šova "Latvijas Princese" dalībnieces Diānas Kubasovas mājas mīluļu aksesuāru veikals, kurš šoreiz ir apvienots arī ar suņu SPA centru.

Diāna Kubasova, suņu modes konsultante: "Un tā es arī pievērsos šim ģimenes biznesam – suņi un citi dzīvnieki man jau no bērnības ir patikuši, vienmēr ir bijusi pilna māja ar dzīvniekiem, un tā es domāju jau no pašas bērnības, ka noteikti gribētu darīt kaut ko ar dzīvniekiem."

Ikviens mīlulis varēs izbaudīt dažādas smukuma procedūras – piemēram, dūņu terapiju!

Diāna Kubasova: "Kalaso terapija, kas ir no dūņām - augstākās kvalitātes izstrādātas maskas, kurām ir jūras sāļu dažādi pievienojumi, viņas ir labas maskas un no viņām tiks veiktas arī masāžas, viņas dziļi attīra kažoku un padara to spēcīgu un atjaunotu."

Ja sunim gadījušies kādi pārdzīvojumi, viņš varēs veldzēties aromātu terapijā.

Diāna Kubasova: "Aromaterapija ir dažāda – kā saimnieks vēlēsies. Vai viņš gribēs nomierinošu šo aromātu, vai viņš gribēs tieši otrādāk - enerģizējošu aromātu."

Tomēr jaunais SPA centrs neaprobežosies ar suņu skaistumkopšanu vien. Ir padomāts arī par četrkājaino draugu veselību.

Diāna Kubasova: "Šis ir trenažieris, kas ir domāts speciāli maziem sunīšiem, mums ir arī trenažieri vidēji lieliem un lieliem."

Un rādās, ka Rīgā izlutināto mīluļu ir diezgan daudz, tādēļ četrkājainā klientūra jau pamazām sāk pierakstīties pie salona speciālistiem.

Jeļena, Frančeskas saimniece: "Mums ir ļoti nepieciešama vanna un trenažieris. Tieši šodien mums izteica aizrādījumu, ka Frančeskai ir pēcdzemdību 200 gramu liekais svars. Un mums šos 200 gramus ir jādabū nost!"

Irīna, Pikalo saimniece: "Es tur ieraudzīju ļoti skaistu džakuzi, es domāju, tas viņam noteikti patiks!"

Diāna ir pārliecināta – neviena ekonomiskā krīze suņu skaistumsalona darbību ietekmēt nespēs!

Diāna Kubasova: "Ir grūts laiks, bet, pieņemsim, apģērbi - tā ir nepieciešamība, tāpat arī grūmings, Jorkšīras terjeriem, pūdeļiem un citiem izstāžu suņiem, tāpēc noiets šādām precēm vienmēr būs."

Tādēļ līdztekus dažādām procedūrām saimnieki saviem izlutinātajiem mīluļiem varēs iegādāties aksesuārus, rotaslietas, interjera priekšmetus un garderobi. Tā šeit nodrošināta no suņu peldkostīma līdz pat kažokam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu