Valters Krauze precēties netaisās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Viens no populārākajiem mūsu TV jokdariem un arīdzan šovu vadītājiem krāj spēkus, lai jaunajā sezonā varētu izturēt divkāršu, nē — pat lielāku slodzi, kādai būs pakļauts viņa vīrišķīgais ķermenis. Jo paredzēts gan jauns šovs, gan atbildīga loma «Mēmā šova» filmā par hokeju.

Zvanot Valteram Krauzem, telefona klausulē dzirdami ūdens šļaksti, jo kopā ar draugiem viņš tobrīd šķeļ Irbes ūdeņus. Vai tiešām arī Krauze būs iekūlies kādā realitātes šovā? Par laimi, nē! Atpūta pie dabas krūts Valteram ir nepieciešama, lai rudenī spētu kaut fiziski paspēt vadīt divus šovus. Jo līdztekus jau iemīļotajam pavāršovam «Viens, divi, gatavs» LNT iecerējusi arī jaunu ģimenes spēli — «Ja, vari, tad dari!». Tajā vienam ģimenes loceklim nedēļas laikā būšot jāiemācās kāds priekšnesums. Tikpat satraucoša Valteram solās būt arī vārtsarga loma jaunākajā «Mēmā šova» projektā — filmā par hokeju. Tajā Krauze būs mūsu «mūris», proti, vārtsargs.

Ja atceramies, Viestura Dūles pirmajā filmā «Es mīlu jūsu meitu» Krauze pārī ar Baibu Sipenieci nospēlēja savu mūža lomu — vedējtēvu kāzās. Kā jaušat, tad ļoti daudzi gribētu arī savās kāzās Krauzi redzēt pie dzīru galda, bet Valters šajā ziņā ir nelokāms — jo kāzās ir vajadzīgs vedējtēvs, nevis vadītājs. Šo lomu viņš nesen uzņēmies tikai sava laba drauga — aktiera Andra Keiša — kāzās. Bet, kad tad beidzot TV zvaigznis pats ar lielu blīkšķi precēsies? Šovasar diezin vai, bet, ja tā būs, tad «Rīgas Viļņi» tajās tikšot ielūgti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu