Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/12/8766759t1hd4e6.jpg)
Nepieciešams:
- 1 vidēja lieluma kabacītis
- 2 -3 olas
- 1-2 ēdamkarotes cukurs
- milti «Hercogs» — Dobeles Dzirnavnieks
- sāls, eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Kabaci nomizo, ja miza ir cieta. Tad uz rupjās sakņu rīves sarīvē. Piesit olas, pieber sāli, cukuru (to pēc izjūtas). Visu rūpīgi samaisa, tad pieber miltus, lai veidotos pabieza pankūku mīkla.
Cep nelielas pankūkas. Pasniedz ar skābu ievārījumu vai skābu krējumu.
Ja vēlas, tad mīklai var pieliet pienu, tad miltus. Tad nebūs tik izteikta kabaču garša.
Labu apetīti!