Foto: AFI/EPA

Rokgrupu «The Rolling Stones» tās pasaules tūres ietvaros šogad atbalstīs leģendārie smagā metāla celmlauži «Metallica».

«Metallica», kurai dienas, kad tā darbojās iesildītājgrupas statusā, sen jau ir pagātnē, uzkarsēs publiku pirms «Ripojošajiem akmeņiem» 13. un 15. novembrī paredzētajos koncertos SPC parkā Sanfrancisko, viņu pasaules tūres «A Bigger Bang» laikā.

Savus fanus par šo ieceri grupa informējusi savā oficiālajā interneta mājas lapā ievietotā ironiskā paziņojumā.

«Domājam, ka pēc trīs nedēļām atpūtas būtu jautri uzspēlēt dažos nelielos intīmos koncertos, un tādējādi mēs piezvanījām saviem tuviem personiskajiem draugiem, «The Rolling Stones», lai noskaidrotu, ko šie dara… Izrādījās, ka viņi rīko stadionu tūri pa Ziemeļameriku,» teikts «Metallica» paziņojumā. «Ha, tiešām, pagājušajā nedēļā mums bija tas gods dalīt ar viņiem skatuvi mūsu dzimtajā pilsētā! Pēc saviļņojuma, kuru mums izraisīja iespēja spēlēt kopā ar lielāko daļu mūsu personisko varoņu, piemēram, «AC/DC», «Deep Purple», «Iron Maiden» un Oziju [Osbornu], kā mēs varētu teikt «nē» būtiskākajai rokgrupai, kas zināmā mērā par visu to ir atbildīga?»

"Šie divi šovi nebūs nekas vairāk kā prieks un mūzika…, nekas tāds, ko pārdot, nekas, ko reklamēt, nekas, par ko runāt…, nekāda tur sasodīta dienas kārtība. Vienkārši runājot, tas ir iemesls, kāpēc mēs pirms 25 gadiem nodibinājām grupu, un mēs esam uzbudināti un pateicīgi par šo ārkārtējo iespēju vēlreiz riktīgi uzbliezt.»

Jau iepriekš bija zināms, ka «The Rolling Stones» iesildīs «Pearl Jam», «Black Eyed Peas», Džosa Stouna, Beks un «Maroon 5».

5. septembrī pēc astoņu gadu pārtraukuma klajā nāks kārtējais «The Rolling Stones» studijas albums «A Bigger Bang».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp