Darbs Lielbritānijas mājas lapās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā darbu vari atrast jebkurā sfērā. Ļoti pieprasīti ir banku speciālisti.

http://jobsearch.monster.co.uk

Meklē banku darbiniekus

Anglijā pieprasīti personāla apmācības speciālisti. Darba pienākumos ietilpst personāla sapulču organizēšana, apmācīšana, darbiniekam jābūt vienmēr sasniedzamam, turklāt personāla menedžerim jānodrošina, lai pakļautie strādā nevainojami. Nedēļā jāstrādā 37 stundas, atalgojums no 15 500 līdz 17 000 latiem gadā.

12 500 latus gadā var saņemt biroja administrators. Viņa pienākumos ietilpst atbildēt uz klientu jautājumiem, pārbaudīt uzņēmuma klientu un sadarbības partneru oficiālos datus, attiecīgos labojumus ieviest arī uzņēmuma dokumentos utt.

Ievērojami vairāk pelna banku sfērā strādājošie — 33 500 līdz 56 000 latus gadā. Darba devējs, kurš savu uzņēmumu dēvē par vienu no 30 pasaules pelnošākajām finanšu iestādēm, kandidātam garantē lielisku darba kolektīvu un savu profesionālo iemaņu paaugstināšanu. Darbiniekam būtu jāizsniedz bankas aizdevumi un jāskaidro finansiālie jautājumi klientiem.

Aizdomīgi piedāvājumi

Latvijas darba piedāvājumos nereti piedāvāts darbs mājās ar datoru, kas visbiežāk ir krāpšana. Arī Anglijā uzdarbojas līdzīgi «darba devēji»: «Darbs ar internetu. Strādāt varat gan mājās, gan jebkurā citā vietā, kur ir internets. Iepriekšēja darba pieredze nav nepieciešama. Ienākumi atkarīgi no jūsu aktivitātes. Sīkāku informāciju var iegūt, zvanot pa tālruni, vai sūtot e-pastu.» Vārdu sakot, aizdomīgi.

Tikai viens darba piedāvājums atrodas sadaļā «izglītības iestādes». Turklāt tajā meklē apmācību organizētāju. Interesanti, ka iepriekšēja pieredze līdzīgā amatā nav nepieciešama. Darba devējs nodrošina pilnīgu apmācību un sola algu līdz 28 000 latiem gadā. Esot nepieciešama vien radoša pieeja un atbildības sajūta. Šķiet, arī šāds darba piedāvājums neizklausās nopietni.

Pētot sludinājumus, redzams, ka vidējā darba alga ir apmēram 20 000 latu gadā. Dažās nozarēs tā ir augstākā — pat līdz 80 000 latiem, tomēr vismazāk apmaksātajās nozarēs piedāvā vien 10 000 latus gadā. Protams, ja paskatās uz šo summu no Latvijas viedokļa, tad tā ir milzīga.

Salīdzinot darba samaksu, kas tiek piedāvāta Anglijas iedzīvotājiem un kuru saņem peļņā aizbraukušie latvieši, viesstrādnieki tiek vērtēti zemāk.

Darbu Lielbritānijā meklē:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu